Televizor Recenze Philips 43" LED (43PUS8505)

Recenze Philips 43" LED (43PUS8505)

Vynikající kvalita obrazu, skvělý zvuk, hlasové ovládání a elegantní provedení jsou vlastnosti, které vystihují televizor Philips. Obraz plný jasu a barev odrážející režisérské záměry doprovázený jasným a detailním prostorovým zvukem, ať už sledujete svůj oblíbený film, streamujete seriál anebo koukáte na Blu-Ray, budete si moci vychutnat opravdu nezapomenutelný zážitek. Pohlcující atmosféru…

Registrovaný uživatel16. září 2021

Výborný obraz a zvuk, příjemné podsvícení, instalace bez problémů

Registrovaný uživatel15. září 2021

Rychlá instalace, slušný obraz i zvuk.

Ovladač je neergonomický a má pro mne zbytečná tlačítka přímé volby.

Televize splnila má očekávání a cena myslím odpovídá kvalitě.

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

Chromecast.Jinak nic.

Obraz nic moc.Nefunkční Hbbtv v muxu české televize.

Moc nedoporučuji koupi.

Registrovaný uživatel5. května 2021

- na 80 procent splnuje to co jsem očekával -4K, Android, poměr výkon cena -že má hlasové vyhledávání jsem zjistil až po koupi, ze začátku to moc nefungovalo, ale přijde že nyní už to umí i česká, německá, anglická slova - ambilight, zpožděné vypnutí zpříjemní odchod z místnosti v noci -funguje aplikace od poskytovatele SledovaniTV -jack -obraz mi přijde pěkný

-televize drnčí, to že mi nový značkový spotřebič při běžné hlasitosti bude drnčet to bych si před lety nemyslel. -zvuk celkově ve srovnání s Samsungem a Sony za 9000,- je horší -prakticky nefukční automatická regulace jasu podle okolního světla o co hůř musíte to nastavovat zvlášt pro Tv anténní příjem a zvlášt pro internetový příjem, takže mě přijde že na Tv nenastavuji nic jinýho než změnu jasu několikrát denně -nerozumim proč TV nemůže mít analogový tuner rádia, když má analogový TV tuner který se už nevyužije, ale to platí pro všechny výrobce -TV se někdy sekne tak že nefunguje zobrazení obrazu ze všech zdrojů, musim vytáhnout ze zásuvky, zatim to žádná aktualizace nespravila -TV se sama pouští když máte připojenou myš a hnete s ní(nebo máte na skřínce ještě reproduktor) -zvláště ze začátku se tv zasekávala, nebo sama pouštěla s aktualizacemi se to zlepšilo hlasové vyhledávání se někdy seklo -složité ovládání, vhodná pro lici co si rádi hrajou s pc, nekupovat technickým antitalentum, ovládání je nevysvětlitelné :-) -naovladači nevyužitelná tlačítka a některá mi chybí ale toplatí provšechny výrobce -některé aplikace strašně pomalé, nerozumim proč se se rádio v aplikaci SledovaniTV pouští asi minutu, zatímco TV je rychlá -některé aplikace nefungují, zvláště poskytovatelé rádii, nevím proč -ze začátku silný pocit podobnosti ovládání jako u čínského settopboxu šitého horkou jehlou takový kontrast s dávným pocitem preciznosti po koupi CRT televizoru Philips

Trochu lituji že jsem ji do 14ti dnu nevrátil. Nicméně funkci splnuje- zprovoznil jsem na ni funkce které se mi na neandroidích tv Sony a Samsung zprovoznit nepodařilo. Takže funci plní, ale zádný luxus. Jedno vím, příště už si Philips nekoupim.

Registrovaný uživatel8. února 2021

Má krásný obraz i kvalitní zvuk. Podsvícení ambilight dodá atmosféru i v místnosti. Jako by osoby byly přímo v pokoji.

Nenašla jsem manuál.

Skvělý nákup, nejlepší televizor jaký jsem kdy měla. Vřele doporučuji.

Registrovaný uživatel8. února 2021

Průměrná televize, nic extra. Dobrý zvuk.

Velice pomalá. Při přepnutí kanálu trvá někdy velice dlouho, než ke změně dojde. Třeba i 5 sec. Což je tedy celá věčnost, nechapu proč to tak trvá. Upřímně jsem velice zklamaný z nákupu tohoto modelu. Už bych na internetu televizi nekupoval aniž bych ji před tím neviděl na živo. Bohužel virus to neumoznil. A už bych asi ani tel značky Philips nekoupil. Snad časem udělají nějakou aktualizaci a televize se zrychlí.

Nic moc za tolik peněz. Palec dolů.

Registrovaný uživatel16. září 2020

Po nastavení antény zatím super

Ovládání a pohyb v menu je trochu krkolomný, ale to bude jen o zvyk. Když skočím do programového původce, tak se vypne i zvuk právě sledovaného programu.

Arny23. srpna 2020

Konektivita, super obraz, bomba zvuk, inteligentní ovládání funguje na jedničku. Luxusní telka se vším všudy. Velká spokojenost.

Někdo uvádí otočný stojan. NEMÁ.

Možná trochu dražší provoz, ale stojí za to.