Televizor Recenze Philips 43" LED (43PUS8118/12)

Recenze Philips 43" LED (43PUS8118/12)

Ať už sledujete cokoli, tento LED televizor Philips ze série PUS8118 s rozlišením 4K a technologií Ambilight zajistí jasný a opravdu ostrý obraz s živými barvami. Navíc je televizor kompatibilní s hlavními formáty HDR, takže během streamování HDR obsahu uvidíte více detailů, dokonce i ve tmavých a světlých místech. Díky HDMI 2.1 s plynulou grafikou pro rychlé hraní si užijete také nejlepší…

Iveta Novotná24. července 2025

Krásný obraz, nádherné barvy, krásné podsvícení... ovšem tím to končí... po 3,5 letech provozu model Philips 55OLED805 odešel do věčných lovišť Odešel displej - dle opraváře cena opravy převýší nákup televize nové

odešel displej - televize naprosto nefunkční. Philips si mě přehazuje jako horký brambor, zatím jsem si k ničemu nedobrala - na podpoře prý tohle neřeší a pokud je televize po záruce což je, tak mám asi smolíka. Takže televize za 27 tis jede jen 3,5 roku a na to mě nikdo neupozornil.

Zkusím to ještě přes autorizovaný servis... ovšem v Brně jsem žádný takový nenašla... značka takového věhlasu by se měla trochu více snažit a alespoň navrhnout možnosti řešení. Není možné po 3,5 roku vyhodit televizi za 27 tis do koše... takže za mě zklamání

Martin Janků16. února 2025

Na Phillips nedám dopustit. Prvotřídní produkty, jako vždy!

libor.menousek3. listopadu 2024

spokojenost ,obraz i zvuk i podsvicení

Registrovaný uživatel11. září 2024

Uživatelské nastavení je intuitivní. Funkce AMBILIGHT je skvělá.

Nemožnost nahrávání a zpětného přehrávání. Instalace aplikace O2. JE to moje 3. TV Philips Ambilight a u vsech to fungovalo, u této bohužel z legislativních a výrobních důvodů ne....

Jiný operační systém který údajně nepodporuje některé funkce.

Registrovaný uživatel29. července 2024

nádherné barvy kontrasty, scenerie, a pokud si pustíte z několika možností zadního podsvícení ambilight - tak jste v sedmém nebi - zvuk úzasný a přírozený. jsme ohromeni tím obrazem a rzolišením. wau!!

POZOR! -až moc hezký zážitek - dokáže se na něm vytvořit závislost!!

100 bodů ze 100

Kámen8. července 2024

je to suprová telka

DriemerZ4. února 2024

Ostrý čistý obraz - možnosti uživatelského nastavení - poměrně rychlé reakce na povely DO - Ambilight..Internetové funkce nevyužiji. Dobrý poměr cena - výkon..

milossvoboda366. ledna 2024

Splňuje požadavky na kvalitní příjem, obrazovku nezmenšuje rámeček, snadné ovládání.

Zatím se žádné neprojevily

Televizor funguje k plné spokojenosti. Předpokládám, že v budoucnu nedojde k žádným závadám, které by snížily kladné hodnocení přístroje a vstřícnost obchodu..

ivonfisar26. prosince 2023

Vše funguje jak má a jsem spokojená , nastavení není těžké a zvládne to i žena , pěkný a logický manuál jak vše zapojit

Eva19. prosince 2023

Perfektní obraz

Nebyl návod k naladění tv