Televizor Recenze Philips 32" LED (32PFS6402)

Recenze Philips 32" LED (32PFS6402)

S televizorem Philips 32PFS6402 získáte jak kvalitní obraz, za nímž stojí Full HD rozlišení v kombinaci s technologií Pixel Plus HD, tak i chytré funkce prostřednictvím systému Android TV, který vám otevře zcela nový svět digitální zábavy – na velké obrazovce tak můžete sledovat on-line videa, prohlížet webové stránky i sledovat televizní archivy díky podpoře HbbTV. K tomu všemu se stačí připojit…

vikidator2. srpna 2020

Za ty peníze nic moc. Ale je to nejlevnější TV s Androidem a Ambilightem.

Špatné dílenské zpracování, panel není vystředěný v rámečku, pokud nastavíte na Ambilightu jednu konkrétní barvu, např. bílou,tak každá strana svítí jinak - jedna je bílá a druhá do zelena. Ani nevím, jestli je to na reklamaci, ale působí to dost nekvalitním dojmem. Navíc dle záručního listu nesmíte TV provozovat více, než 2500 hodin ročně. Pokud to překročíte, máte po záruce. Nikde však žádné počítadlo nenajdete, prostě až pošlete TV na záruční opravu, může se vám stát, že vám to servis vrátí s tím, že běžela víc, než 2500 hodin v roce a proto jste přišli o záruku :D Vtipálci...

zdenka.prokopcova25. července 2020

Dobra televize, uz vse funguje jak ma..

Skoda, ze v manualu neni napsano, ze se ma ladit na Norsko, a ne Cesko! Jeste, ze to tady napsal jeden pan, co si ji koupil, nikdo si s televizi neumel poradit, az jsem si precetla hodnoceni jednoho pana, ktery to tady napsal, timto mu moc dekuji!!

Velmi dobra televize

Registrovaný uživatel17. května 2020

Ambilight, Android, Full HD Potřeboval jsem tuto velikost, protože do kuchyně se větší nevejde. V této kategorii není moc velký výběr.

Na produkt má být pětiletá záruka. Záruku je potřeba zaregistrovat přímo u výrobce Philips. Z dodaného certifikátu to není jasně patrné. Philips na můj dotaz do dnešního dne neodpověděl.

Televize je OK. Pokud nabízím pětiletou záruku, tak nevím, proč je na certifikátu uvedena délka záruky 36 měsíců a jako počátek záruky je datum nákupu. Řešeno telefonicky, kdy mi bylo řečeno, že 36 měsíců následuje po zákonné záruce 24 měsíců. Pracovník sliboval zaslat tyto informace na email, ale nic nepřišlo. Poté řešeno přes stránky Philips, již více než 14 dní bez odezvy.

Registrovaný uživatel9. února 2020

Vynikající kvalita obrazu,příjemná funkce ambilight

Občas se zpočátku samovolně vypínal,v současnosti již OK

Doporučuji zájemcům