Zatím drží

Autožárovky Philips 12342XVPS2 poskytují výrazně lepší svítivost a viditelnost v noci oproti běžným žárovkám, což většina recenzentů oceňuje. Někteří uživatelé však zmiňují krátkou životnost nebo slabší výkon na dálková světla. Celkově produkt nabízí dobrý poměr cena/výkon a je vhodný pro ty, kdo hledají kvalitní osvětlení.
Zatím drží
Možná na potkávací světla svítí o něco málo líp než klasická žárovka
na dálkový světla je to velká slabota, světlo je až do modra a úplně se ztrácí. Obyčejná žárovka na dálkový světla svítí líp
Bohužel dobrá žárovka tak před 3 rokama, proto sem ji koupil znovu..ale jestli udělali ňjáký upgrade se stejným názvem tak se to hodně nepovedlo !
Svítí opravdu skvěle
Velká spokojenost se žárovkami auto Philips 12342XVPS2.
Mohu všem doporučit,.....Super.
Nepoznal jsem rozdil od normalni zarovky
ještě jsem nenainstalovala, nemohu tedy hodnotit
Mam k dispozici i H 7 stejné série
Doporučuji všem co mají rádi lepší světlo v autě
Svítí pěkně, uvidím jaká bude životnost.
Dobrá cena
zatím se žádné neprojevyli
zlepšení svitivosti jak tlumených, tak dálkových světel
Podstatné zlepšení viditelnosti.Děkuji.
Lepší než Osram i levnější.
Kvalitní
Žárovky jsem vyměnil v Octavii 1 za obyčejné, protože jsem v noci ze starými nic neviděl. Rozdíl je znatelný.
Svítí mnohem lépe než běžná H4.
Homologovaný produkt.
Byl jsem opravdu příjemně překvapen, jak dobře tyto žárovky svítí. V minulosti jsem kupoval nějaké výkonnější H4, ale rozdíl oproti klasice nebyl nikdy tak výrazný. Zvažoval jsem i upgrade na LED, ale tyhle žárovky jsou naprosto dostačující + není problém s nehomologovanými LEDkami.
Sviti skvele uvidime jak dlouho...
Svítí hezky. Tedy za předpokladu že funguje.
Po zakoupení jedna z páru přestala po dvou dnech svítit... Při pokusu o reklamaci mi bylo sděleno že žárovka je funkční a pokud neumím namontovat žárovku tak mám zajet do servisu... Humorné...
Žárovka dobrá. Obchod si myslí že se člověk baví zasíláním funkčního zboží na reklamaci. Příště výběru v kameném obchode.