Recenze PHILCO PXI4551NFDX

Americká chladnička PHILCO PXI4551NFDX je modelem o celkovém objemu 455 litrů v energetické třídě F. Spotřebič je v Nofrost provedení s nejoblíbenějšími režimy SuperCool, SuperFreeze, Inteligentním režimem a režimem Dovolená. Další úspornou výhodou je velmi tichý invertorový motor. V chladící části o objemu 285 litrů se nachází 5 skleněných polic, chladicí box a miska na vejce.

Pmilkar26. dubna 2023

veľmi tichý invertorový motor veľmi efektný dyzajn pri výpadku el. en.udrží optimálnu teplot až 20hodín senzorické riadenie prevádzky prijatelná cena velká spokojnosť

Chladnička má vo vnútri úžasný priestor. A je prekvapivo veľmi tichá. Odporúčam.

Varianta černá
Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Funkční, praktická, super lednice i mrazák. Doporučuji všem

Registrovaný uživatel19. prosince 2022

Šikovná, přehledná, prostorná, manželka spokojená.

Registrovaný uživatel11. října 2022

Poměr cena - výkon.

Registrovaný uživatel9. září 2022

Velká, vzhledově pěkná, ovládání v pohodě

Poličky zasahují do dveřního prostoru,musím myslet na to,že tam nic nemám davat-tzdiž skracený prostor. Nemohu sehnat šuplíky a chybí mi policka-suplik na sýry a drobné věci. Šuplíky i do mrazáku.

Jinak je v pohodě

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

Na své "menší" rozměry velký využitelný prostor a dobře vyřešen.

Váha.. :-):-):-) .... stěhování po úzkých schodech byl zážitek :-):-):-) , za to ale lednice nemůže.

Zvolil bych ji klidně znovu

Registrovaný uživatel13. srpna 2022

Vše bylo v pořádku doporučuji

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

dostatečně velký mrazák i lednice v jednom mrazák je po straně, nikoli dole pod lednicí, všude lze pohodlně dosáhnout přijatelná cena

k lepšímu využití prostoru přihrádek lednice i mrazáku by byly praktické plastové boxy, ne jen na zeleninu (ty jsou součástí) občas vydává nezvyklé zvuky

S kombinovanou lednicí jsme spokojeni, dodatečně si pořídíme vhodné boxíky na potraviny

monika16. července 2021

Bohužel lednici jsme kupovali naslepo, podle obrázku z internetu a jsem velice zklamaná. Lednice je sice velká stejně jako jiné americké lednice, ale je velmi ošklivá. Mezera mezi dvířkama je extrémní a nevypadá to vůbec dobře !

Registrovaný uživatel10. února 2021

Jsem velice spokojená s lednicí krásně chladí a hodně místa.