Tichá lednice, hlavne bila, coz se dnes tezko shani.
Filtr na vodu je nutno instalovat na zed.
Neni mozne nabrat led primo z vyrobniku.
Nelze vypnout zvuk pri kazdem otevreni dveri.
Vzhledem k porizovaci cene tak OK.:-)

Tichá lednice, hlavne bila, coz se dnes tezko shani.
Filtr na vodu je nutno instalovat na zed.
Neni mozne nabrat led primo z vyrobniku.
Nelze vypnout zvuk pri kazdem otevreni dveri.
Vzhledem k porizovaci cene tak OK.:-)
Úžasná lednice!
Chtěli jsme už novou lednici a ta stará už odcházela.Tak jsme se rozhodli pro americkou
Bílá barva kterou ovšem chtěla manželka.Ledovač a voda v pořádku.
Málo světla v lednici,minulá lednice Samsung americká 17 let stará svitila jak na zámku.Dvířka k baru dríve s madlem ktere nerušílo u těchto musite zatlačít a někdy máte pocit že se lednice chce vydat na legendární pochod Praha -Prčice jak se hýbne.Nožičky mám logicky vyšroubované.Při sloupnutí ochranné folie ze znaku kousek zustal na folii.Někdy trochu vrčí.Když bude dělat potíže tak ji hodim do rokle a fertik.
Dnes se celkově šidí a tak se vlastně ani člověk nemuže zlobit.
Velká, prostorná, jsem velmi spokojená. Předčila mé očekávání. Doporučuji.
Led, tříšť, studená voda, super. Napojení na přívod vody, led tak není cítit cizími pachy. Přestala jsem kupovat limonády. Do lednice se mi vejde i velká hluboká pánev, která se mi do normální lednice nevešla. Bílá barva se mi hodí do tmavé místnosti. Bar je také skvělý, nemusí se otevírat dveře lednice. Zatím velká spokojenost.
Když se vytáhne celý šuplík, dá docela práci se trefit do drážky a vrátit ho na své místo.
Suprová lednička, udělala jsem dobře, že jsem si ji vybrala.
velmi kvalitní chladnička s mrazícím boxem
dobra lednice i mrazak vyborna spotreba cena vyrobnik ledu triste a voda vyborne .skvela komunikace se servisem pri uvadeni do provozu
jedna se kvalitni produkt pomer cena nabidka urcite doporucuji cela rodina nadsena
velmi velmi tichá, pro uspořádání přehledná , bez námrazová, prostě super, v akci koupeno, doporučuji všem
zatím jsem neobjevila................, jen asi bude vyšší spotřeba
super lednice , doporučuji
Po měsíci používání, zatím OK, po registraci u výrobce + 3 roky záruka navíc ke standardní záruce +10 let na motor, takže super, navíc jsem ji koupil u EVA.cz kde ji měli v akcí za 23 990.- a doprava TOP tranz zadara, takže úspora dalších 699.- maximální spokojenost. Před tím jsem měl rovných 20 let tu samou s výrobníkem ledu a studenou vodou a obsah téměř stejný zn. Whirlpool, ale spotřeba 2,8 Kw /24 hod. a tato je ve třídě A++ cca 0,8 Kw /24hod. co dodat ! Doporučuji všem, kdo chce mít "normální" pěknou a prostornou lednici za dobrý peníz !
Jak jsem psal, měl jsem podobnou, Whirlpool a tak mohu srovnávat. Velmi mě rozesmálo plastové plato na 6 vajec. To jsem hned vyhodil a dal si tam plato ze staré Whirlpool kde je bylo na 12 vajec a s ručkou. jinak spokojenost.
Jinak perfektní moderní a úsporná lednice, která mi velikosti akorát vyhovuje, protože bydlím sám.
lednice dobra ale neni u ni radukce na hadicku na pripojeni vody nevime kde ji mame koupit kdyz jme kupovali lednici redukce tam nebyla
Já jen k popisu....proč uvádíte obsah ledničky 502l, když je to jenom 340l
Ještě že jsem si zavolala prodejci, málem bych ji koupila.