Recenze PHILCO PTL 131 D

Philco PTL 131 D je volně stojící jednodveřová chladnička v energetické třídě D a bílém provedení s celkovým objemem 134 l, displejem s dotykovým ovládáním a úsporným LED osvětlením. Philco PTL 131 D disponuje senzorickým řízením provozu, funkcí rychlého zchlazení SuperCool a možností otočení dveří.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Lednice PHILCO PTL 131 D je chválena za úsporný provoz, tichý chod a rychlé chlazení. Uživatelé oceňují její prostornost a možnost záměny dveří. Někteří však zmiňují obtíže při změně směru otevírání dveří a hlučné klapnutí při zapínání. Celkově se jedná o spolehlivý produkt s dobrým výkonem.

• Úsporný provoz
  • Tichý chod
  • Rychlé chlazení
  • Prostorné uspořádání
  • Možnost záměny dveří
  • Obtížné přidělání dveří při změně směru otevírání
  • Hlučné klapnutí při zapínání a vypínání

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

Lednice na rozměry , které má k dispozici tak je prostorná, pěkně osvětlená a efektivně vyřešená regulace výkonu chlazení.

Možná jeden, velice rychle se nachladila a můj problém asi byl, že jsem nečekal,že nám na na 6 tku pomrzne zelenina.

Super, já jsem s Philcem vždy spokojen, pračka Philco 7 let a funguje, sice jak říkají lidé bez displeje a hloupá, myčka Philco myje jak urvaná a bezproblémů.

Registrovaný uživatel17. září 2023

Vypadá jako kvalitní výrobek a funguje výborně

Zatim se žádné neobjevily

Registrovaný uživatel24. prosince 2022

Pěkná, prostorná, úsporná, snadné přehození dveří

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

jedna z mála chladniček v této velikosti bez mrazáku. Je tichá a má perfektní nastavování teploty.

Ideální volba do výšky 80 cm, nic lepšího nekoupíte

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

Chladnička je velmi tichá, rychlé chlazení se také hodí. Relativně nízká spotřeba oproti ostatním. Prostorná.

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Pěkná

Při zapínání a vypínání je slyšet takové klapnutí.

Registrovaný uživatel16. července 2022

Malá, levná a funguje jak jsem ji nastavil

Registrovaný uživatel7. července 2022

elektricky úsporný, tichý

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

chladí tak dobře , že bych z té 2jky ještě ubral

Registrovaný uživatel20. září 2021

Prostor, uspořádání

Dvířka otočená na druhou stranu se velmi špatně přidělávala. Úplně to není dobré.

Registrovaný uživatel16. září 2021

nízká spotřeba, možnost rychlého chlazení, možnost záměny dveří L,P Splňovala mé požadavky na objem. Dále senzorové ovládání, které je viditelnéviditelné