Recenze PHILCO PTB 113 EW

Volně stojící chladnička PHILCO PTB 113 EW v bílé barvě se řadí do energetické třídy E. V minichladničce o celkovém objemu 113 l budete moct uchovávat pouze pár typů potravin, takže najde využití v malém bytě, na chatě nebo třeba v kanceláři. Základní vlastnosti - Mini lednice s mrazicí oblastí nahoře - Celková výška 84,5 cm - Objem lednice 97 l + objem mrazáku 16 l - Energetická třída E Bílá…

Vstybrova26. srpna 2026

Ještě není vyzkoušeno

ravochaba19. srpna 2026

Žádná nudle, pěkně prostorná lednice. Mrazák velmi pěkně a rychle mrazí.

Pěkná lednice s odděleným mrazákem za výhodnou cenu.

Registrovaný uživatel15. června 2025

Úzká, tichá - já ji mám dobře vyváženou. Výběr programů zcela dostačující, programy v češtině. Kdo umí maďarsky nebo polsky, může si tabulku programů přelepit do maďarštiny nebo polštiny, chichi. Pro jedno- až dvoučlennou domácnost s malou koupelnou výborná pračka za málo peněz.

Hadice jen metrová. Byla jsem poučena, že všichni výrobci už dodávají jen metrovou. Lidi už mají moderní koupelny a napojení rovnou do trubek nebo sifonu a baterie. Tak to jsem velice nemoderní. Musela jsem si dokoupit 3 metry a spojovací díl.

Registrovaný uživatel2. září 2024

Musela se nám na chalupě vejít do linky, funguje pěkně a od instalace bude pořád v provozu. Nejvíc jsme byli spokojení, že nám upravili otvírání dveří, tak jsem ji mohli hned dát na místo