Mikrovlnná trouba Recenze Philco PMD 2512 F

Recenze Philco PMD 2512 F

Stylová mikrovlnná trouba s grilem od společnosti Philco se keramickou deskou postará o rovnoměrný ohřev nebo perfektní přípravu vašeho pokrmu. Mikrovlnná trouba má objem 25 l a systém Flat pro rovnoměrné vaření mikrovlnami.

fukovamarcela14. listopadu 2024

Jsem spokojená. Rychlost ohřáti pokrmu. Vyhovuje mi po vsech stránkách. Používám denně. Vyhovuje mi, že nemá otočný talíř. Prostorná. Vynikající výrobek!

Pro mě zatím nejlepší spotřebič co se týká microvlnek

Registrovaný uživatel18. dubna 2022

zaujaly mě parametry ,chlazení ,mrazení digitální ukazatel

nemůžu říct nic záporného

každěmu doporučuji

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

netočí se taliř, tudíž můžete dát hranatou mísu nebo talíř. oceňuji i funkci grilu

provedení i materiál horší než u té co sem měla starou 20 let ohřev trvá déle, není rovnoměrný, někde je jídlo studené, jinde vařící.

už bych si ji podruhé nekoupila

Registrovaný uživatel13. května 2021

Bez otočného talíře Menu v češtině Tišší než klasická Super design

Téměř všechny programy jsou totožné

Mikrovlnka bez otočného talíře s grilem. Zahřívá rovnoměrně celý obsah talíře.

Registrovaný uživatel4. května 2021

Matrace dodány během deseti dnů , jsou perfektní, jsme s nimi spokojeni, pohoda.

Kdo se chce vyspat perfektně, ať si je koupí.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2020

Rovnomerny ohrev Bez otocneho talire Velke mnozstvi prednastavenych programu Oproti puvodni mikrovlnce Sencor velmi ticha Elegantni vzhled Vnitrek z nerezu, nestane se za uvnitr zacne diky zbytkove vlhkosti "hnit"

Zatim jsem zadne neobjevila

Skvely vyrobek, doporucuji koupi.