Mikrovlnná trouba Recenze PHILCO PMD 2511 F

Recenze PHILCO PMD 2511 F

Mikrovlnná trouba PHILCO PMD 2511 F je volně stojící přístroj s rozměry 49 cm na šířku, 38,6 cm na hloubku a 28,7 cm na výšku. Její hmotnost činí 16 kg, což ji činí stabilním a pevným spotřebičem. Tato trouba je stříbrné barvy a její povrch je vyroben z nerezové oceli, což zaručuje její dlouhou životnost a snadnou údržbu. Tato mikrovlnná trouba má objem 25 litrů, což je dostatečný prostor pro…

karlos991229. října 2025

Absence otočného talíře, Slušný výkon.

Trochu zdlouhavé nastavení programu. Cena.

i.semberova1120. října 2025

Bez talíře, před uložené programy pro ohřev jednotlivých potravin, gril.Hezký novější design ohřívací plochy uvnitř, vše na mikrovlnce v češtině, snadná instalace i ovládání. Velice hezky design. Snadná na údržbu s mytí.

Připadne mi mírně hlučnější než předchozí model. Mohly být lépe domyšleny nožičky- buď přidat dospod gumu, nebo přísavky. Při ťukání ohřevu nebo funkcí na dotykový panel a otevírání a zavírání mikrovlnka klouže po povrchu linky.

Iamchrisruden29. září 2025

Ploché dno, velký prostor, krásně rovnoměrně hřeje.

Tlačítko malinko pomaleji reaguji, člověk nesmí být heisty.

Celkem fajn mikrovlnka, dělá co má. Hezky zpívá.

bedrichp8. ledna 2025

Nerez provedení

Černý vnější povrch. ovládání za dveřmi, malá písmena.

Splňuje očekávání.

Registrovaný uživatel21. listopadu 2023

Bez otočného talíře. Vypadá docela dobře.

Ovládaní, já prostě mám rád klasické tlačítka, tam to zapne člověk i po slepu, tady musí kontrolovat střed tlačítka a soustředit se. Jsem naštvaný protože jsem prošvihl prodlouženou záruku na 5 let jen o dva dny a z Philco mi ji i po prosbě neprodloužili. Naše 20 let stará Whirlpool mikrovlnka je výkonnější než tady tahle - ohřívá produkt za rychlejší dobu. Úplně si nejsem jistý rovnoměrným ohříváním obsahu. Příště bych asi volil jinou značku nebo otočný talíř.

Chtěl jsem obnovit domácí vybavení ale zjistil jsem že to moc nemělo význam. Bohužel už nemůžu vrátit.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Velmi dobrý výrobek, bez otočného talíře který akorát překáží. Nejde vůbec slišet. Příjemný konečný signál.

Registrovaný uživatel27. února 2019

Tichá jednoduchá