Mikrovlnná trouba Recenze PHILCO PMD 2011 B

Recenze PHILCO PMD 2011 B

Volně stojící mikrovlnná trouba PHILCO PMD 2011 B má vnitřní objem 20 l, což je dostatečný prostor pro ohřev většiny běžných pokrmů. Výkon mikrovln dosahuje 700 W a maximální příkon dosahuje 1050 W. Trouba nabízí 5 úrovní výkonu, které lze nastavit podle typu a množství ohřívaného jídla. Mikrovlnná trouba disponuje skleněným otočným talířem o průměru 25,5 cm, který zajistí rovnoměrné ohřátí…

zdenekvareka2. prosince 2025

Mikrovlnná trouba funguje bez problémů

Označení polohy na knoflících nastavení ohřevu a času,mohlo být výraznější.

Varianta černá
jarkastrunecka16. října 2025

Ještě nevyzkoušeno

Varianta černá
ak.supkova17. června 2025

malá, jednoduchá obsluha

helamat10. května 2025

1. Neviditelně označená pozice koleček nastavení. Miniprohlubeň jsem si už označila černým fixem 2. Větrání na straně vlevo. Praktičtější by bylo nahoře 3. Otevírání dvířek je pro leváky nepraktické. Asi by se mělo otevírat celým tlačítkem a ne jen zmáčknutím směrem vlevo.

Kdybych to všechno věděla, raději bych si vybrala bych si jiný výrobek

seneklovaj5. prosince 2024

Cena - mikrovlnku používáme pouze na ohřev, pěkně vypadá a je jednoduchá na ovládání.

Zatím mám mikrovlnku krátce a neshledala jsem na ni nic, co by se mi nelíbilo.

Obchod mi nabídl všechny požadované služby-.Jedná se mi hlavně o dopravení výrobku. Zotavuji se po nemoci a proto mi např. vyhovuje uložený objednávky do balíkovny. Ne každá firma tuto službu nabízí.

Registrovaný uživatel30. srpna 2024

malých rozměrů což jsem potřebovala

žádná mínus