Pračka se sušičkou Recenze PHILCO PLWD 107 BKING

Recenze PHILCO PLWD 107 BKING

Předem plněná pračka se sušičkou Philco PLWD 107 B King, která vypere až 10 kg, vysuší až 7 kg prádla, je v energetické třídě B/D, s možností až 1500 otáček za minutu při odstřeďování. Parní program SpaCare pro vyšší účinnost praní, ničící bakterie a alergeny. Invertorový motor s 10letou zárukou, program 1hodina praní a sušení, který během hodiny vypere i vysuší menší množství prádla a Crystal…

vaneo2220. března 2025

výběr byl založen na kapacitě objemu prádla - praní + sušení, desing, historie značky Philco, servis + prodloužená záruka :)

neshledávám

super :), doporučuji

Registrovaný uživatel25. července 2023

Bez vibrací, tichá, vynikající účinnost praní i sušení a přitom cenově výhodná.

Zatím se jeví jako dosud nejlepší pračka se sušičkou co jsme kdy měli.

Katty25. února 2023

Dobře pere i suší. Váhová automatika očividně funguje, protože se mi již stalo, že pračka sama zkrátila předpokládanou dobu sušení o hodně a prádlo bylo suché. Vybírali jsem jí tak, aby ovládání bylo intuitivní, protože nemáme trpělivost s návody a to se nám také splnilo. Za klad považuji i dobrou cenu.

Připravte se na to, že po sušení koupelna trochu smrdí jakoby spálenou gumou. Ale když jsem pročítala jiné recence k jiným pračko-sušičkám, tak je to normální. A narozdíl o jiných, u této už pak nesmrdí tou spálenou gumou i prádlo. Když začíná program sušení, tak se nám zdá, že prvních 10 min. při rozbíhání programu je možná pračka příliš hlučná.

Tato pračka se sušičkou splnila naše očekávání.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2022

Vše super veliká spokojenost veliká pračka vejde se hodně prádla najednou jsem velice spokojená ticha dobře pere i suší doporučuji hlavně rodině s dětmi je skvělá super

Doporučuji opravdu krásná a kvalitní znacka