výběr byl založen na kapacitě objemu prádla - praní + sušení, desing, historie značky Philco, servis + prodloužená záruka :)
neshledávám
super :), doporučuji

neshledávám
super :), doporučuji
Bez vibrací, tichá, vynikající účinnost praní i sušení a přitom cenově výhodná.
Zatím se jeví jako dosud nejlepší pračka se sušičkou co jsme kdy měli.
Dobře pere i suší. Váhová automatika očividně funguje, protože se mi již stalo, že pračka sama zkrátila předpokládanou dobu sušení o hodně a prádlo bylo suché. Vybírali jsem jí tak, aby ovládání bylo intuitivní, protože nemáme trpělivost s návody a to se nám také splnilo. Za klad považuji i dobrou cenu.
Připravte se na to, že po sušení koupelna trochu smrdí jakoby spálenou gumou. Ale když jsem pročítala jiné recence k jiným pračko-sušičkám, tak je to normální. A narozdíl o jiných, u této už pak nesmrdí tou spálenou gumou i prádlo.
Když začíná program sušení, tak se nám zdá, že prvních 10 min. při rozbíhání programu je možná pračka příliš hlučná.
Tato pračka se sušičkou splnila naše očekávání.
Vše super veliká spokojenost veliká pračka vejde se hodně prádla najednou jsem velice spokojená ticha dobře pere i suší doporučuji hlavně rodině s dětmi je skvělá super
Doporučuji opravdu krásná a kvalitní znacka