Recenze PHILCO PLDSI 148 ATG Swan

Philco PLDSI 148 ATG Swan je předem plněná pračka, která kombinuje moderní design s pestrou výbavou a funkcemi. S hloubkou 47,8 cm je vhodná i pro menší prostory, zatímco velkokapacitní buben pojme až 8 kg prádla, což je ideální pro středně velké domácnosti. Maximální otáčky odstřeďování dosahují 1400 ot/min, což přispívá k efektivnímu odstranění vody z prádla a urychluje jeho sušení. Pračka…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Pračka PHILCO PLDSI 148 ATG Swan je podle recenzí tichá, úsporná a s intuitivním ovládáním. Vyniká parní funkcí, která zlepšuje kvalitu prádla, a její kompaktní rozměry vyhovují uživatelům s omezeným prostorem. Jedinou výtkou je hlučnost při urovnávání prádla v bubnu, která je však výrobcem označena jako normální.

• Tichý provoz
  • Jednoduché ovládání
  • Moderní design
  • Úsporný provoz
  • Parní funkce pro lepší kvalitu prádla
  • Při urovnávání prádla v bubnu vydává rány, které mohou působit jako vada

jitkasiudova261. září 2026

Jednoduché ovládání, tichá,jsem naprosto spokojená

Registrovaný uživatel31. srpna 2026

zatím pere, tichá, stabilní

Michaela25. května 2026

Naprosto skvělá pračka, krásně pere

terezkaterinka5525. května 2026

Velikost bubnu, design..

VandaV12. března 2026

moderní a úsporná parní funkce pro lepší kvalitu prádla tichá s mnoha programy

Za tu cenu jsem maximálně spokojená. Pračka je opravdu funkční a moderní. Pára hodně pomáhá zlepšit kvalitu prádla, to jde znát celkem dost a jsem ráda, že díky ní i dost ušetříme, moc nežere. Programy má na všechno a ovládá se jednoduše, i manžel zvládá.

Registrovaný uživatel10. února 2026

Vyhovuje nám menší hloubka, nezabere tolik místa. Vypadá hezky a zapínání je intuitivní.

Nezdá se mi, že se ždímá při otáčkách 1400 za minutu, ale nevadí.

kokes.robert2. ledna 2026

Snadná obsluha.

Kdy si pračka urovnává v bubnu prané prádlo, jsou to rány a vypadá to ,že je to vada ale dočetl jsem se v manuálu ,že je to normální. Jen jsem se lekl.

jarekdobrovolny30. října 2025

Jsem velmi spokojen