Recenze PHILCO PLDSI 148 ATG Swan

Philco PLDSI 148 ATG Swan je předem plněná pračka, která kombinuje moderní design s pestrou výbavou a funkcemi. S hloubkou 47,8 cm je vhodná i pro menší prostory, zatímco velkokapacitní buben pojme až 8 kg prádla, což je ideální pro středně velké domácnosti. Maximální otáčky odstřeďování dosahují 1400 ot/min, což přispívá k efektivnímu odstranění vody z prádla a urychluje jeho sušení. Pračka…

Rulanda13. února 2026

moderní a úsporná parní funkce pro lepší kvalitu prádla tichá s mnoha programy

Za tu cenu jsem maximálně spokojená. Pračka je opravdu funkční a moderní. Pára hodně pomáhá zlepšit kvalitu prádla, to jde znát celkem dost a jsem ráda, že díky ní i dost ušetříme, moc nežere. Programy má na všechno a ovládá se jednoduše, i manžel zvládá.

Registrovaný uživatel10. února 2026

Vyhovuje nám menší hloubka, nezabere tolik místa. Vypadá hezky a zapínání je intuitivní.

Nezdá se mi, že se ždímá při otáčkách 1400 za minutu, ale nevadí.

kokes.robert2. ledna 2026

Snadná obsluha.

Kdy si pračka urovnává v bubnu prané prádlo, jsou to rány a vypadá to ,že je to vada ale dočetl jsem se v manuálu ,že je to normální. Jen jsem se lekl.

jarekdobrovolny30. října 2025

Jsem velmi spokojen