Pračka Recenze PHILCO PLDSI 148 A

Recenze PHILCO PLDSI 148 A

Úzká pračka PHILCO PLDSI 148 A je vybavena funkcí páry SpaCare, pára proniká před hlavním cyklem praní hluboko do vláken tkanin a zvýší působení pracího prostředku. Buben Crystal prádlo neodírá. Pračka PHILCO PLDSI 148 A nabízí možnost nastavení až 1400 otáček a kapacitu pro 8 kg prádla. Invertorový motor zajistí úsporný a tichý provoz spotřebiče.

TýnaN20. června 2025

Perfektní prací výkon – Výborně pere i silně znečištěné prádlo, a to i při nižších teplotách Pračka je velmi tichá i při odstřeďování, takže neruší ani v malém bytě nebo v noci. Nízká spotřeba energie a vody – Úsporný provoz (energetická třída A) pomáhá šetřit peníze i životní prostředí. Výborně pere i silně znečištěné prádlo, a to i při nižších teplotách

Po několika týdnech používání musím říct, že automatická pračka Philco PLDSI 148 A naprosto předčila moje očekávání. Hledala jsem pračku, která bude spolehlivá, šetrná k prádlu, nebude hlučná a zároveň mi nepřekvapí účet za elektřinu – a přesně tohle všechno tahle pračka splňuje na jedničku! Pere perfektně, a to i při nižších teplotách. Prádlo je vždy krásně čisté, voňavé a hlavně není nijak poškozené ani vytahané. Můžu jí bez obav svěřit i jemnější materiály. Velkou výhodou je bohatá nabídka programů – od rychlého praní, přes ECO programy až po speciální režimy pro sportovní nebo dětské oblečení. Vše je navíc velmi snadno nastavitelné, ovládání je přehledné a intuitivní, takže se člověk v ničem neztrácí.

karel.repes10. dubna 2025

Tiché praní

Hlučnější při vypouštění vody.(pračka v bytě)

vojtisekz5. prosince 2023

Tichá

Registrovaný uživatel14. listopadu 2023

velice tichá pračka

dlouhá délka praní

Registrovaný uživatel24. března 2023

Hezký vzhled, tichá, vyhovující progamy, splnila očekávání.

Při otvírání čistícího sítka vytéká voda. Je nuné s tím počítat a dát si pod pračku hadr a misku. Ptala jsem se servisního technika, prý je to normální.... Možná by mohla mít víc otáček při ždímání.

Pračka splnila očekávání.