Poměr cena -výkon

Prozatím spokojenost
Naprosto dokonalá pračka
Dokonalá cena
Tichá
Pere skvěle ,parní praní pro mne nové, ale skvělé
Sleva na první nákup
Tuto pračku mohu doporučit všem. Poměr cena a kvalita je neuvěřitelná plus skvělá značka.
Vypráno výborně, relativně tichá, nízká spotřeba energie i vody, super funkce i jejich vzájemná kombinace.Malé rozměry.
O žádných zatím nevím.
Dobrý produkt v poměru cena/výkon.
model SLIM, velmi tichý provoz, funkce páry, přednastavené programy, inteligentní funkce, úspornost, efektivita
S pračkou jsem opravdu velice spokojena.
Mám velice malou koupelnu a model SLIM je tak pro mě ideální. I tak má ale velký buben o kapacitě 7kg a pro dvoučlennou domácnost (ale s velkým šatníkem a pejskem) je naprosto dostačující. V pohodě se do něj naráz vejdou dvě sady mikroplyšového povlečení i s malými polštařky a ani přesto mi buben nepřipadá příliš zaplněn.
Pračka se snadno ovládá díky přehlednému LED displeji a panelu v češtině a obsluhu usnadňují i přednastavené programy, které si lze ještě přizpůsobit podle potřeby.
Praktická je i inteligentní funkce Touch and Go, kdy po stisknutí tlačítka pračka sama zváží prádlo a automaticky přizpůsobí prací cyklus. K dispozici jsou programy jak pro jemné prádlo s nižšími teplotami a otáčkami, tak i programy pro hygienické a antialergenní praní na teploty a otáčky vysoké.
Pračka je neuvěřitelně tichá, nevydává nepříjemné vibrace a opravdu o ní skoro nevíte, takže je vhodná i pro chod v noci.
Díky funkci páry je prádlo po vyprání krásně měkké, svěží, nezmačkané, ale hlavně hygienicky čisté a vydrží i déle vonět. V porovnání s výsledky praní mé předchozí pračky je to rozdíl opravdu výrazný!
Po měsíci používání jsem na pračce ještě neobjevila nic, co by mi vadilo nebo s čím bych nebyla spokojená, takže ji mohu určitě doporučit!
Naprostá spokojenost!
Rozměry
Dobrá cena a snad i kvalita.
Ještě nevyzkoušeno
pěkný vzhled, spousta programů i speciální funce, tichý chod, čeština, dobře popsaný manuál
koupila bych Philco znovu
Pračka přišla opravdu perfektně zabalená a snadně se i rozbalovala. Programy jsou v češtině.
Snadné využití a dostatečné množství programů.
Ideální do malých prostorů.
Velmi tichá.
Pračku doporučuji.
Množství programů
Parní praní
Odložený start
Funkce Touch&Go
Nízká hlučnost
Zatím jsem vyzkoušela tři typy praní a jsem maximálně spokojená.
Je tichá a vše je jak popisuje výrobce
České popisky, opravdu pere podle množství prádla. Vhodná do menších prostor.
Myslím, že jsem vybrala dobře