Recenze PHILCO PLDSI 126 C

Pračka PHILCO PLDSI 126 C se může pochlubit parní funkcí. Disponuje kapacitou pro praní 6 kg prádla. Dobře čitelný ovládací panel v češtině a přehledný LED displej usnadní obsluhu pračky všem věkovým skupinám a zpříjemní každodenní péči o prádlo. Invertorový motor zajistí dlouhodobou životnost spotřebiče.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Pračka PHILCO PLDSI 126 C je podle recenzí velmi tichá, úsporná a uživatelsky přívětivá. Zákazníci oceňují její intuitivní ovládání, české menu a dostatečný objem pro menší domácnosti. V recenzích se neobjevily žádné zásadní výhrady, což naznačuje vysokou spokojenost s produktem.

• Tichý chod i při vysokých otáčkách
  • Úspora vody díky automatickému převážení prádla
  • České menu na ovladači
  • Intuitivní ovládání a přehledný displej
  • Dostatečný objem pro domácnost dvou lidí
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

appepa10. června 2025

Bezva pračka.

angel.danielaanet7. května 2025

Láska na první pohled. Naprostá spokojenost. Děkuji.

bursovi.md18. dubna 2025

Ovládání v češtině super

foktmo16. dubna 2025

Pere

komarekm5. prosince 2024

Velmi tichá*** Úspora vody s automatickým převážením prádla*** České menu na ovladači*** Doporučuji***

Registrovaný uživatel5. září 2024

Má mnoho ovládacich prvků, je tichá a zatím bez problému

Nenašel

Cenově vynikající volba za stejnou nabídku programů

Godyor26. června 2024

byl to dárek tak nemůžu moc hodnotit ale prý je docela ticha samozřejmě že ukáže až čas co vydrží

LenkaP.19. června 2024

Tichý chod i při vysokých otáčkách, snadná orientace v panelu pro nastavení volitelných funkcí k pracímu programu, super je "převážení " prádla a úprava délky pracího programu, oceňuji program pro alergiky. Zatím vybráno 6 praček a naprostá spokojenost. Je to moje druhá pračka od Philco a mohu doporučit.

hana z Brna25. dubna 2024

Úzká ale dostatečně objemná pračka do domácnosti pro dva lidi. Líbí se mi možnost parního praní. Displej je přehledný a ovládání intuitivní. V podstatě jsem ani nepotřebovala návod.

Zatím jsem nenašla

Doporučuji, s velkou pravděpodobností bych ji koupila znovu.

puntik.1120. dubna 2024

Zatím v pořádku,snad vydrží déle než záruku.

S pračkami máme špatné zkušenosti a proto jsme zkusili Philco.