Super super super

Pračka PHILCO PLDI 138 AQTL má výhodu v úzké konstrukci a velkém bubnu, ale trpí na hlučnost při některých programech a konstrukční nedostatky s dvířky. Chybějící možnost nastavení 30°C a nestabilita při prvním spuštění zhoršují celkový dojem. Pro běžné praní je však srozumitelná a tichá.
Super super super
Při prvním spuštění pračky při otáčkách cestuje po podlaze a je neuvěřitelně hlučná. Jako stará Tatramatka. Museli jsme u ní stát a držet.
Již bych nezakoupila. Obchod na emaily nereaguje.
tichá, srozumitelná obsluha
Úzká, vejde se do malého prostoru
Vypere i větší věci
Líbí se mi program s párou
Dvířka nedrží ve svislé poloze, takže nandavání prádla či prášku/ aviváže je komplikované. Při zapnutí PAUZY, abych mohla dodat nějaké prádlo, nejdou pro změnu otevřít vůbec.
V programech bych přivítala ještě možnost praní při 30 stupních a ždímání i na 400 otáček
Celkově spíš zklamání
rozměr a horní plnění
hlučná, zvlášť při praní na páru a zřejmě spíš vhodné na bakterie, než na nečistoty.
Docela stabilní - neskáče a neposouvá se
Nemožnost nastavení 30°C (anebo jsem na to nepřišel), mezi 20°C a 40°C tam nic není.
V návodu je popsáno seřízení jiných nožiček a není tam uvedeno umístění lepicich těsnění, které byly v příslušenství
Velký buben,vleže se opravdu hodně prádla.
Trochu mi vadí, že otevřené dvířka nedrží nahoře, takže při manipulaci s prádlem musím pořád přidržovat.
Celkově je fajn,pere pěkně, hlučná je tak normálně, žádná hrůza.