Rychlovarná konvice Recenze Philco PHWK 2050 stříbrná

Recenze Philco PHWK 2050 stříbrná

Rychlovarná konvice Philco PHWK 2050 nabízí příkon až 3 000 W, což je zárukou bleskového ohřevu. To platí i v případě využití plné kapacity konvice, která činí 1,7 l. Ještě o něco vyšší rychlosti docílíte, pokud nebudete potřebovat ohřát vodu až na bod varu. Pomocí přehledného ovládacího panelu s LED displejem totiž můžete měnit teplotu v rozmezí 40–100 °C, což vám ušetří trochu času a usnadní…

Arecenze.cz
Hodnocení: 82 %Odborná recenze
Arecenze.cz

Philco PHWK 2050 je konvice určená především pro přípravu sypaného čaje. Je proto vybavena nerezovým sítkem a speciálními programy. Zároveň je dostatečně rychlá a disponuje dobrou nabídkou funkcí a bezpečnostních prvků. Za nedostatek naopak považujeme křivá tlačítka a ostrou hranu podstavy.

Více na Arecenze.cz

speciální programy na různé druhy čajů

sítko na čaj

rychlý ohřev

vypnutí při varu s otevřeným víkem

absence sítka na vodní kámen

ostrá hrana zespodu podstavy

křivá tlačítka

Registrovaný uživatel28. ledna 2021

Hezký elegantní design Oceňuji možnost výběru teplot i udržovaní teploty vody po uvaření Dobře se drží v ruce K nalití vody se musí víko odjistit a sundat ručně, myslela jsem, že mi to bude vadit, ale velice rychle jsem si na to zvykla.

Víko občas nepřilehá zcela a při lití vody z konvice jde ze strany horká pára, kterou se můžete opařit. Ovládání sice není intuitivní, ale po přečtení návodu velice jednoduché

Registrovaný uživatel12. června 2019

Pěkný design, super rychlý ohřev.Více funkcí.

Musí se častěji čistit.Docela rychle se dělá vodní kámen.

Vcelku spokojenost,u takového designu jsem počítala s častějším čištěním,jinak slouží dobře.