Kráječ na chleba Recenze Philco PHFS 8010

Recenze Philco PHFS 8010

Od kuchyňského kráječe Philco PHFS 8010 očekávejte preciznost řezu, pohodlnou manipulaci a bezpečnost. Kráječ umožňuje plynulou regulaci otáček, přesné nastavení šířky řezu od 0 do 15 mm a stabilitu díky přísavkám. Vyjímatelné části je možné mýt v myčce. Má robustní celokovové tělo.

jirigeorge17. listopadu 2025

Je to kovový výrobek

Hlučný, nemá tácek na krájené produkty, padají na zem. Velmi stručný a nic neříkající návod. Ovládání poměrně nebezpečné, po zapnutí tále v chodu.

Masivní kovové, bytelné tělo, nedomyšleno, posledních letech jse nezažil nekomunikaci obchodu jako v tomto případě.

Registrovaný uživatel23. října 2025

Lze dobře vyčistit - odklopením na krájecí straně Jednoduché použití Kovové tělo Chránič Výhoda i nevýhoda - nemá bezpečnostní pojistku při chodu, takže lze použít obě ruce (zapíná se vypínačem), na druhou stranu hrozí riziko pořezání při nešikovnosti; pro mě ale výhoda - mám ještě jeden s automatikou a tam mě bezpečnostní tlačítko spínače, které se musí stále držet vadí

Větší chléb je potřeba trochu naklonit U krájení tenkých plátků měkších potravin (šunka, fuet) kvůli větší mezeře mezi posuvnou deskou a krájecím nožem obtížnější dokrojení konce

Na běžné použití v domácím prostředí doporučuji. V některých eshopech je v popisu plynulá regulace otáček, tu jsem buď neobjevil nebo jí kráječ nemá.

jdouckova18. září 2025

dobře se obsluhuje i čistí

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Hodnotím kladně

Registrovaný uživatel6. října 2022

Hlučnost slabší motor malé otáčky nestejné řezy

Šmejdh

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

Poměr cena/výkon

Dobrá koupě.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Vzhled

Vše je velmi subtilní, velká mezera mezi pojízdným vozíkem a nožem, takže měkké potraviny se nedořezávaji.

Registrovaný uživatel13. září 2021

univerzální nůž

hlučnost provozu

Registrovaný uživatel17. listopadu 2020

Myslel jsem si ,že to bude levnější nářezák,salámy krájí docela slušně,ale deska uhýbá

špatná údržba,nemá pojistku vypnutí

Registrovaný uživatel20. listopadu 2019

kvalitní zboží máme už jeden doma dobrá výkonost.Tento výrobek jsme kupovali jako dárek .

kvalitní zboží