pořídil jsem tento kávovar k vánocům a jsem velmi spokojený.
Splňuje vše co jsem hledal plus cena a záruka na 5 let.

pořídil jsem tento kávovar k vánocům a jsem velmi spokojený.
Splňuje vše co jsem hledal plus cena a záruka na 5 let.
Rychlé espresso i ráno ve spěchu
Napěnění mléka na cappuccino a latte
Jednoduché ovládání a snadná údržba
Kávovar PHILCO mi doma dělá espresso rychle a bez zbytečného nastavování, takže si ho dávám i ve spěchu. Káva je pěkně silná a voňavá a když mám chuť, snadno si napěním mléko na cappuccino. Líbí se mi, že se dobře ovládá a údržba je úplně v pohodě.
Kvalita zpracování
Design
Funkčnost
Úžasný spolehlivý mlýnek
Kvalitní kovový tamper v balení - to moc u kávovarů nebývá
Skvělá a kvalitní páka - portafiltr
Celý kávovar je z plastu, teda povrch, při zajištění páky je to cítit, že to trochu pracuje, ale vzhledem k ceně i tak v pohodě
Výborný kávovar, funguje spolehlivě. Můj první lepší kávovar s pákou. Původně jsem chtěl Delonghi, ale jsem rád, že jsem vybral tenhle. Člověk si musí pohrát s nastavením a postupem přípravy, aby výsledné espresso bylo vždy stejně dobré. To ale platí u všech pákových kávovarů. Mlýnek mele úžasně jemně a rovnoměrně. Čerstvě praženou kávu melu na nastavení 5. Staré kamení v podobě kávy z obchodu je i na nastavení 0 málo. Čerstvě pražená káva je základ. Jde tam krásně vychytat celý proces na kávu jako z kavárny. Díky časovači a hlavně barometru, který vám jasně ukáže, jestli jste to udělali správně.
Kava chutna jako z prave kavarny.
V konvice vytvorim nadhernou mlecnou penu.
Elegantni kavovar do kazde moderne kuchyne.
Koupila jsem si pakovy kavovar Philco PHEM 2250 do sveho maleho bytu a jsem z nej unesena. Konecne si kazde rano pripravim kavu presne podle chuti a mam pocit, ze jsem skutecna baristka. Nastavim si teplotu, mnozstvi vody i silu kavy a vysledek je dokonaly.