Recenze PHILCO PHEM 2250

Pákový kávovar Philco PHEM 2250 představuje ideální volbu pro domácí baristy a milovníky kvalitní kávy. Kombinuje elegantní design s praktickými funkcemi, které vám umožní připravit espresso na profesionální úrovni. Design a konstrukce Tento kávovar zaujme svým stylovým provedením, kterému dominuje zabudovaný tlakoměr. Jeho robustní konstrukce nezabere v kuchyni zbytečně mnoho místa, takže se…

4 recenze

oral.jiri3. února 2026

pořídil jsem tento kávovar k vánocům a jsem velmi spokojený. Splňuje vše co jsem hledal plus cena a záruka na 5 let.

miloskulh20. ledna 2026

Rychlé espresso i ráno ve spěchu Napěnění mléka na cappuccino a latte Jednoduché ovládání a snadná údržba

Kávovar PHILCO mi doma dělá espresso rychle a bez zbytečného nastavování, takže si ho dávám i ve spěchu. Káva je pěkně silná a voňavá a když mám chuť, snadno si napěním mléko na cappuccino. Líbí se mi, že se dobře ovládá a údržba je úplně v pohodě.

asteroth4410. ledna 2026

Kvalita zpracování Design Funkčnost Úžasný spolehlivý mlýnek Kvalitní kovový tamper v balení - to moc u kávovarů nebývá Skvělá a kvalitní páka - portafiltr

Celý kávovar je z plastu, teda povrch, při zajištění páky je to cítit, že to trochu pracuje, ale vzhledem k ceně i tak v pohodě

Výborný kávovar, funguje spolehlivě. Můj první lepší kávovar s pákou. Původně jsem chtěl Delonghi, ale jsem rád, že jsem vybral tenhle. Člověk si musí pohrát s nastavením a postupem přípravy, aby výsledné espresso bylo vždy stejně dobré. To ale platí u všech pákových kávovarů. Mlýnek mele úžasně jemně a rovnoměrně. Čerstvě praženou kávu melu na nastavení 5. Staré kamení v podobě kávy z obchodu je i na nastavení 0 málo. Čerstvě pražená káva je základ. Jde tam krásně vychytat celý proces na kávu jako z kavárny. Díky časovači a hlavně barometru, který vám jasně ukáže, jestli jste to udělali správně.

Kristýna Kamenice30. října 2025

Kava chutna jako z prave kavarny. V konvice vytvorim nadhernou mlecnou penu. Elegantni kavovar do kazde moderne kuchyne.

Koupila jsem si pakovy kavovar Philco PHEM 2250 do sveho maleho bytu a jsem z nej unesena. Konecne si kazde rano pripravim kavu presne podle chuti a mam pocit, ze jsem skutecna baristka. Nastavim si teplotu, mnozstvi vody i silu kavy a vysledek je dokonaly.