Myčka nádobí Recenze Philco PDP4

Recenze Philco PDP4

Volně stojící myčka Philco PDP4 v moderním provedení disponuje 6 mycími nastaveními v 3 různých teplotách. Nízká hlučnost jen 45 dB a myčka se nachází v energetické třídě A+. Na jedno použití dokáže důkladně umýt až 9 jídelních souprav. Díky funkci Aqua Stop je zabráněno poškození domácnosti vytékající vodou.

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Myje jak má, je tichá

Registrovaný uživatel18. února 2021

zapach gumoveho tesneni

Registrovaný uživatel3. února 2021

Dobre programy

Košík na příbory má malé otvory

Registrovaný uživatel1. února 2021

Vynikající doporučuji všem

Registrovaný uživatel15. ledna 2021

Kompaktní, tichá, myje velmi dobře, košíky mají promyšlený nastavitelný systém pro větší nádobí, případně pro talíře (což v současnosti nebývá pravidlem), nastavitelná výška horního koše, jednoduché ovládání, žádné zbytečné programy, display, aquastop

Zatím nic, k životnosti se vyjádřit po ca měsíci nemohu (proto jedna hvězda dolu)

Zatím mohu vřele doporučit

Pakrem7. ledna 2021

Před 4 lety jsem koupil z nostalgie rodičům, jako kdysi nedostatkovou Tuzexovou značku. Mimo to je velmi pěkná, tichá a nebyla drahá. Nyní se porouchala a servis označil závadu za neodstranitelnou, naštěstí jsem zaregistroval prodlouženou záruku o 36 měsíců, která je zdarma!!! Jeden den jsem napsal importérovi pro ČR a přiložil všechny podklady a ještě týž den mě přišel mail že posílají myčku novou. Za toto jednání ve mě získali do budoucna věrného zákazníka výrobků Philco

Skvělý přístup importéra FAST ČR při řešení výměny neopravitelného výrobku.

Registrovaný uživatel30. prosince 2020

Velmi pěkný design, máme cca rok a zatím naprostá spokojenost. Cena odpovídající.

Registrovaný uživatel1. května 2020

Ticha,nastavitelny vrchni kos,odlozeny start,1 hod myti

Mela jsem si ji koupit uz davno

Registrovaný uživatel24. prosince 2019

Dobrá cena a rychlost dodání.

Myje dobře a je docela tichá. Pro dva lidi dostačující. Pro rodinu o více členech to není. Za cenu okolo 6000 tisíc je to dobrý nákup.

Registrovaný uživatel20. srpna 2019

Doufáme, že není vyroben v Číně

spokojenost, myjeme denně

Registrovaný uživatel11. listopadu 2018

Od zakoupení nefunguje, po třech týdnech od zakoupení stále není opravený.