funguje v pohodě
výborná volba

funguje v pohodě
výborná volba
dobrá velikost a uspořádání. samostatné patro na příbory, tichů , množství programů
Display je celkově dost nepřehledný a neintuitivní. Zapínání je nešťastně řešeno. omylem zapnete či vypnete při otevírání myčky dotykem , chtělo by to samostatné bezdotykové tlačítko na zapnutí nebo aby se alespoň muselo 3-5 sec podržet. při dokončení programu rovněž nesvítí ikona OFF na rozdíl od všech ostatních- velmi nepraktické
trochu vrže při mytí
Ovládání Siemens AEG či Bosch mnohem inteligentněji řešeno, vícebarevný display. Ovšem vše za podstatně vyšší cenu
poměr cena/výkon za mě určitě doporučuji k nákupu
hlučná, vypadává zadní tryska
Potřebovali jsme náhradu za starou myčku, nějakou "značku" a za přijatelnou cenu.
Špatně čitelný návod. Nelogický návod. V návodu je tabulka s programy očíslovanými, ale nikde je nespojíte s ikonami na ovládacím panelu. V horním šuplíku na příbory se příbory myjí hůře, než v boxu. Spodní koš má místy příliš velká oka, takže nelze bezproblémově uložit menší kusy nádobí.
Po 7ti letech je to naše 2. myčka Philco, s první jsme byli velice spokojeni. Mají v koši některé shodné malé plastové dilky, nechal jsem si je pro případ výměny. Po prvním použití myje dobře, je poměrně tichá (44 db) a má být úsporná. Dobře jsou vyřešeny koše, možnost nastavení výšky, přímé mytí sklenic a moc vítám otevření po skončení cyklu, předchozí typ to neměl
Malý nedostatek vidím v tom, že během mytí stačí malý dotek vypínače na displeji a myčka se vypne, ale půjde si na to zvyknout.
Pokud bude myčka sloužit jako předchozí několik let, budeme spokojeni a můžeme doporučit
Cena poměr výkon. Původně jsme měli myčku Miele která po 18 letech dosloužila nechtělo se nám utrácet zase tolik peněz za značku proto jsme to riskli a koupili tuto a zatím jsme spokojeni je tichá má dostatek přihrádek včetně zvlášť na příbory plus dostanete k ní navíc volnou nádobku na další příbory nebo drobné věci a myje velmi dobře.
Pokud se to dá brát za zápor tak má dotykový displej a často si ho nechtěně zapneme. Návod doporučuji si stáhnout a vytisknout ten původní není dobře čitelný.
Za mě úsporná ticha myčka která splnila očekávaní mohu doporučit
myje dobře
tichá
nízká spotřeba vody
dětský zámek
Turbo sušení
Máme malé děti, takže myčka jede prakticky každý den. Vše funguje, tak jak bych od takové myčky očekávala - bezproblémově. Jsem za tohoto pomocníka moc ráda.
rozmanitej výběr funkcí
hodně se do ní vejde
super Turbo sušení
10letá záruka na motor
Pro naši velkou rodinu prostorná tak akorát. Myje skoro denně. Všechno co nabízí, tak funguje. Doufejme, že to tak bude nadále.
Měla se po ukončení programu sama otevřít. Ale bohužel to funguje jen při programu eco
Je nefunkční.
Jsem zklamán n ad výrobkem abudu čekat v lednu servis.
TICHÁ
1)Výborný motor
2)V dané cenové relaci skvělá energetická třída
1)Funkce automatického otvírání dveří hned po zakoupení nefungovala i přes veškeré nastavení.
2)křivě namontovaná úchytka na zásuvce na příbory.
3)koše/zásuvky při výsunu velmi rachotí a spodní koš při úplném vysunutí a následném zasunutí zpět do myčky vyskakoval z vodící lišty
Možná jsme jen narazili na jeden špatný kus.