Recenze PHILCO PCS 2641 FN

Kombinovaná chladnička Philco PCS2641FN šířky 54 cm, je vybavena technologií NoFrost. Díky beznámrazovému systému už nikdy nebudete odmrazovat a potraviny budete skladovat bez námrazy a jejich vzájemného přimrzání. Antibakteriální madlo a těsnění dveří zabraňují usazování bakterií na madle i v těsnění. Snižuje se tak množství bakterií, které se dostanou do vnitřního prostoru chladničky a…

mbrez13. září 2025

Šikovné rozložení prostoru, zvláště poličky na dveřích. Chlazení, mražení podle očekávání, námraza se nevytváří (s ventilátorem). Šířka lednice jen 54 cm. Prodloužená záruka na 5 let.

Poněkud hlučnější a s mírně větší spotřebou než předchozí model, který po 4 letech zhavaroval.

Zatím se jeví jako dobrá volba, ale je v provozu teprve měsíc.

marcela4. srpna 2025

Tichy chod.

zdeněk smrčka3. července 2024

Pracovala bez problémů bez nutnosti odmrazování.

Po pěti letech a jednom měsíci (!) přestala postupně chladit, následně i mrazit. Přivolaný servis konstatoval neopravitelná závada, únik chladícího plynu kdesi v tělese ledničky. Že by těch pět let byla náhoda?

Při nákupu nové ledničky už nikdy nebudu připlácet tisíce na prodlouženou záruku. Vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel11. května 2023

Tichý chod a funkce

Registrovaný uživatel2. února 2023

Ventilátor v chladící části běží téměř nepřetržitě - vypne tak maximálně jednou denně asi tak na 15 minut. Chladnička je proto velmi hlučná a pořád je tedy slyšet...

Znovu bych ji už nekoupil.

Registrovaný uživatel30. září 2022

tichá, úsporná, dobře řešené úložné prostory, nemám po měsíci připomínky A skvělá do menší kuchyně, když musíte řešit každý centimetr

Registrovaný uživatel21. září 2022

potřebovala jsem lednici šíře 54cm s mrazákem bez toho aby jsem každou chvíli odmražovala což tato lednice vše má jsem spokojená

Registrovaný uživatel17. června 2022

No frost pracuje jak jsem očekávala.

Trochu hlučnější ,ale to je uváděno v jejím popisu.

Lednička splňuje moje požadavky,mám ji měsíc a doufám,že tak bude pracovat dlouho.

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Tichy chod,dostatečný prostor.l