Recenze Pharmatrade Anti Ethanol 07 10 cps.

Recenze Pharmatrade Anti Ethanol 07 10 cps.

Anti Ethanol je speciální přípravek chránící před vedlejšími účinky alkoholu rychlým vylučováním acetaldehydu, který je pro tělo toxický. Zajišťuje ochranu jater, prevenci před vznikem kocoviny a zároveň zmírňuje její příznaky jako je bolest hlavy, závratě, nevolnost, snížená koncentrace a únava. Podporuje proces zvýšeného odbourávání alkoholu v játrech navozením zvýšené aktivity jaterních…

Malu 7517. března 2025

Vyzkoušeno několikrát, večer žádné motání hlavy v posteli a ráno s čistou hlavou vstávám.... a to jsem testovala fakt poctivě !!!

Registrovaný uživatel16. října 2023

Opravdu funguje. perfektní pomocník

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

Myslím, že mi po tom bylo ještě hůř, než normálně. Zbytek balení dám někomu, koho fakt nemám ráda, nevypila jsem toho tolik, aby mi bylo blbě tři dny.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

Dobrá pomoc při chlastání aby nebylo zle druhý den. Odzkoušeno několikrát a max. bolest hlavy, ale blbě mě nebylo.

Zatím asi nic.

Registrovaný uživatel28. dubna 2022

Pomohlo mi to od kocoviny po oslavě

Registrovaný uživatel4. září 2021

Mně funguje dobře.

Registrovaný uživatel4. července 2021

Funguje. Druhé ráno téměř žádné následky noční zábavy

Registrovaný uživatel22. ledna 2021

Nikdy nezklame

Registrovaný uživatel21. prosince 2019

Používám preventivně, když jdu posedět s kamarády. Někdy se to vymkne, ale s tímto přípravkem odpadají krušná rána.

Pokud trpíte bolestmi hlavy , užití tohoto přípravku před nebo i během konzumace, vás těchto vedlejších účinků zbaví.