Lék na ženské potíže Recenze Pharmatex Vaginální krém 72 g

Recenze Pharmatex Vaginální krém 72 g

Přípravek Pharmatex vaginální krém je určen pro lokální kontracepci. Tato kontracepční metoda značně snižuje riziko otěhotnění, ale nevylučuje jej úplně. Vaginální krém Pharmatex používejte systematicky před každým stykem nezávisle na fázi menstruačního cyklu.

Registrovaný uživatel10. ledna 2025

Není hormonální Obsahuje levandulovou silici, po které trošičku voní

Mohl by být levnější

Kupuji opakovaně, vyhovuje mi, používám jako doplňkovou ochranu. Důležité je přečíst návod a řídit se podle něj. 2 hodiny před ani 2 hodiny po nesmíte použít žádné mýdlo/sprch. gel nebo jej musíte 100% opláchnout, jinak krém okamžitě ztrácí účinek, pokud s mýdlem přijde do kontaktu. Krém mi vyhovuje více než globule.

Registrovaný uživatel17. března 2024

Jednoduchá aplikace Účinnost / spolehlivost Antikoncepce a lubrikant v jednom

Nesmíte se PŘED ani PO umýt mýdlem

michalmedenci19. ledna 2024

Dobře klouže

Registrovaný uživatel18. června 2023

snad funkční nezatížení hormony nepotřebujete k tomu lubrikant

příteli trošku vadí

fajn produkt

Registrovaný uživatel19. února 2023

Funguje okamžitě, nijak nedráždí. Používáme pokaždé. Není třeba každodenní užívání hormonální antikoncepce. Odzkoušeno pět let se 100% účinností.

V podstatě bez záporů, jen je vždy nutná v nějakém momentu aplikace předem. Pokud nechcete partnerku pustit z ruky, musíte se na aplikaci nějak domluvit. V našem případě krém aplikuji já jako partner. Aplikace je pro mě příjemný akt, partnerku nijak neobtěžuje, jen naplnění odměrného aplikátoru a následné zavedení trochu zdržuje :-)

Registrovaný uživatel12. října 2022

Spolehlivá antikoncepce, používám dokonce bez kondomu už asi 8 let. Mohu jedině doporučit.

Registrovaný uživatel2. dubna 2021

Rozumná cena, spolehlivý, příjemný a lehce voní.

Jana3. února 2021

Skvělá antikoncepce bez vedlejších účinků. Užívám přes 4 roky.

Registrovaný uživatel23. října 2019

Rozhodně funkční, pokud se správně používá Parádní alternativa hormonální antikoncepce

Dvě hodiny před a po použití nelze použít mýdlo. Pálení, pokud po dvou hodinách neumyju (ale já obecně reaguji na všechno)

Vzhledem k tomu, že nemůžu používat hormony, je toto pro nás skvělá alternativa, kterou máme už dlouhou dobu vyzkoušenou i přímo při ovulaci. Vzhledem k tomu, že děti jsme jinak měli vždy hned na první pokus, si troufám tvrdit, že funguje opravdu spolehlivě, žádné děti nad plán se zatím nekonaly :-)

Registrovaný uživatel21. července 2019

Rozumný kompromis, když partnerka nechce používat hormonální antikoncepci a partner kondom.

Krém jde z partnerky "ven" ještě mnoho hodin po použití, takže se doporučuje použít vložku