Pracuji denně ve výrobě a v respirátoru se mi zle dýchá.Zároveň chci chránit kolegy i sebe před případnou nákazou.

váš produkt se muže nosit teď v době covidu je lepší než respirátor v kterým se špatně dýchá a dělá problém lidem který mají problém s dýcháním.
super věc.
Už mám opakovaně, super
nepotí se obličej, a brýle
Dobře sedí na obličeji,dobře se přes ní dýchá.
Velmi nekvalitní vrchní materiál,po pár(cca 5) vypráních se na vrchní straně vytvořili žmolky,rouška vypadá jako by byla nošena již pár let.Podotýkám,že bylo samozdřejmě práno dle návodu.
Po výměně vrchního dílu by to bylo super zboží.
Příjemná, na více použití.
super, dobře se v ni dýchá, večer přeperu, ráno je suchá
Příjemná na nošení, dobře sedí, i dobře propouští vzduch, takže se v ní člověk nedusí, ani nepotí...
Všem vřele doporučuji...
Pratelný, opakované použití
Je mnohem pohodlnější než jednorázové respirátory.
Asi dobře chrání a z toho důvodu je neprodyšná. Při rychlé chůzi se mi špatně dýchá. Ale mám nemocné plíce tak je to možná i tím.
možnost výběru velikosti,
Jsem moc spokojená
Příjemný materiál a na více použití je velikým kladem. Když už musíme mít něco na puse, tak tako rouška je za mě TOP!
Jediný nedostatek je ten, že kvůli nařízení vlády jej musíme nosit téměř pořád....