CBD Recenze Pharma Activ MCT olej s CBD 30 % 3000 mg 10 ml

Recenze Pharma Activ MCT olej s CBD 30 % 3000 mg 10 ml

MCT olej obohacený o CBD (kanabidiol) pomáhá přirozené obranyschopnosti a tím působí příznivě na imunitní systém. Zároveň podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému a podílí se na normální hladině cholesterolu. Udržuje také normální činnost svalů a podílí se na normální činnosti kloubů. Přispívá k normální hladině glukózy v krvi.

p.ilinois15. ledna 2024

Hledala jsem něco na úzkosti , migrénu atd. spojené s menopauzu, jednou se mě nabídlo toto řešení a mě to nadchlo. Po zakoupení a 3 dnech úžívání 1x3 kapky jsem okamžitě cítila vše co slibovali. Úzkost vyvolaná hormony byla pryč, byla pryč migréna a ráno se budím vyspaná a odpočinutá. Užívám již měsíc a dávku jsem snížila na 1x1 . Když zapomenu mám pocit, že se nic neděje. Proto si myslím, že to má i dlouhodobé účinky. Mě to pomohlo. Koupím zase.

Jediný zápor vidím v ceně , ale to je teď všude .

Stojí to za vyzkoušení.

Registrovaný uživatel25. června 2023

Vysoké procento obsahu CBD je pravdivé a očekávané účinky jsou na místě. 1 kapka ráno před snídaní pod jazyk denně má své opodstatnění. Pouze doufejme, že naše absolutně nekompetentní vláda neschválí připravovaný plošný zákaz CBD.

Registrovaný uživatel19. prosince 2022

Pravdepodobne zatim bez ucinku. Beru ho skoro 3 tydny.

Registrovaný uživatel29. října 2022

30%

Doufam ,ze pomuze

Registrovaný uživatel14. srpna 2022

Očekávám, jak a zda se užívání projeví na snížení hodnoty cholesterolu.