Pro čištění pokožky je perfektní.

Pro čištění pokožky je perfektní.
Manžel tento produkt užívá dlouhodobě, prodělal skrytou lym. boreliózu, přestal chodit z velkých bolestí kloubů nohou a pak se ta mrcha přestěhovala i do ramenního kloubu ruky. V nemocnici prodělal 2x lumbální punkci a léčbu boreliózy pomocí kapaček. .Bylo mu řečeno, že má štěstí, že má boreliózu pouze v kloubech a ne v mozku nebo srdci. Bylo to v roce 2020. Na podzim 2021 opět udeřila a měl velké bolesti v noze. Opět kapačky apd. I když bere kol .stříbro od 5/2020, nepřestal a nyní po poslední kontrole krve jsou hodnoty na borel. v normě.
Jsem plně přesvědčena, že zákaz užívaní vnitřně je chybné rozhodnutí někoho
z ústavu léčiv, vidím to jako loby farma. firem. Vím, že tento zákaz není na Slovensku či v Polsku. Tak, aby byla byla splněna litera zákona, musí prodejce tento produkt prezentovat jak prezentuje. Podotýkám, že tento zákaz byl učiněn až před několika lety což mě udivuje, protože v těch předcházejících byl tento produkt prodáván i od jiných výrobců, třeba firmy ACTIV. Napíši jen další dobrou recenzi na koloidní stříbro i když od jiné firmy. V roce 2004 trpěla dcera opakovanými záněty močového měchýře a nepomáhala antibiotika. Dle zjištění z moče i bylo řečeno, že má zjištění i na zlatého stafylokoka a stále musí brát další antibiotika. Dcera takto dodržovala léčbu, ale přidala užívaní i koloidního stříbra, posléze jen koloidní stříbro a výše jmenovaného se zbavila. Nejsem lékař ani biolog a nenabádám lidi, aby nedodržovali užívání léku předepsaných lékaři, protože vždy musíme věřit, že oni nám pomůžou, ale píši jen zkušenost kterou jsme zažili ve vlastní rodině.
Nejlepší produkt na hojeni aregeneraci kůže a sliznic lidi děti zvířat neštipe nepálí
musí se používat na akne pravidelně, pak výborně zabírá
Schází informace jak KS skladovat.
Od doby co používám koloidní stříbro, nevím co jsou nemoci ...dřív jsem trpěla na angíny... už zhruba 6 let NIC... na koloidní stříbro nedám dopustit... vždy na podzim a na jaře kupuji a super.
Celou dobu beru pouze tady. Pomáhá skvěle, nemám důvod měnit dodavatele. Spolehlivost, rychlost, vstřícnost...
Vše naprosto OK !!!
Vše naprosto OK !!!
Objednala jsem si zboží na doporučení známé. Ještě nevím, jak bude učinkovat.