Čelovka Recenze Petzl Actik Core

Recenze Petzl Actik Core

Vysoce výkonná čelovka s kombinovaným světlem. Určena pro outdoor, horolezectví, běh, trekking a turistiku. Kužel je široký nebo zaostřený ve třech režimech. Krom toho má čelovka i červené světlo pro diskrétní svícení ve tmě a červenou signalizaci.

Registrovaný uživatel15. července 2021

Ovládání perfektni

Registrovaný uživatel12. května 2021

Velká svítivost a výdrž baterie

Registrovaný uživatel10. května 2021

Je lehká, svítí opravdu skvěle, máme s přítelem stejné a používáme je prakticky každý víkend - jsme rybáři. Ale je super i v zimě na běžky.

Registrovaný uživatel23. února 2021

Stupně svítivosti. Kvalitní osvit. Doba svícení v jednotlivých režimech.

Chybí temenní pásek s možností odnímání. Domnívám se, že při ceně výrobku by to neměl být problém. Během tlakového přepínání jednotlivých stupňů osvitu pracuje přepínač s různou citlivostí na tlak prstů. V chladných podmínkách je to nepříjemné.

Před zakoupením je potřeba zvážit pro jaký účel a stupeň extrému chcete svítilnu používat.

Varianta červená
Registrovaný uživatel2. února 2021

lehká,voděodolná,dobíjecí baterie

doporučuji svým známým

Registrovaný uživatel25. prosince 2020

- podle recenzí - dobře svítí na velkou vzdálenost - manžel nadšený

- zatím nevyzkoušeno v přírodě v pořádné tmě

Registrovaný uživatel24. října 2019

špičkové parametry, spolehlivost

Varianta červená
Registrovaný uživatel23. října 2019

Hmotnost, skvělá svítivost v 3+1 funkcích, možnost použití akumulátoru i baterií, cena.

Chybí snad jen kompas a GPS.

Registrovaný uživatel24. července 2019

Moje šestá v pořadí. Mám krátce, zatím nejlepší co do ovládání, váhy, svitivosti.

Koupil bych znovu a doporučuji

Registrovaný uživatel17. února 2019

Starší typ Petzlovky Myo XP jsem používal bez problémů a k plné spokojenosti přez deset let. Nakonec se přelámal kabel, takže jsem šel znovu do Petzla. Nový model je výkonější a lehčí a pro moje noční ježdění se psem je perfektní. Jezdim několikrát tydně. Ovladání je jednoduché a intuitivní. Přikoupil jsem pouzdro, které slouží i jako lampička do stanu a vypadá nezničitelně. Jo a starý typ jsem poslal do Petzl servisu, kde mi kabel promptně vyměnili, takže stará jede dál.

Na nic jsem zatim nepřišel.

Doporucuju. Petzl je fakt dobrej.