Dobrá výdrž baterie, skvělý je petzl core akumulátor, který lze vyměnit za 3 AAA baterie, skvělé dozvíte a ovládání
Provedení by mohlo být trochu pevnější, více vodorovné.

Provedení by mohlo být trochu pevnější, více vodorovné.
Perfektní dosvit, výborná regulace, super baterie s ukazatelem stavu.
Výdrž baterie
Svítivost
Je lehká
na žádné jsme zatím nepřišla
Čelovku jsem si koupila na večerní tréninky Canicrossu. a účel splnila nad očekávání. má 3 intenizity světla, a červené světlo
14dni vyzkoušeno v horách, nemáme nic proti
popis produktu odpovídá realitě
funguje ,svítí dostatečně
Dobíjecí i možnost použití baterie 3A
Dárek, ověřená kvalita . Každý den v provozu .
V minulosti jsem dostala čelovku jako dárek ,výborné osvětlení , lehkost .
Lehká, spolehlivá, obrovské plus je dobíjecí akumulátor.
Dobrá výdrž akumulátoru.
Na pohyb v přírodě z 95% stačí druhá intenzita světla (ze tří).
Vždy do přírody beru powerbanku, takže se nemůže stát, že jsem bez baterek do čelovky.
Akumulátor jde nabíjet pouze vyjmutý z čelovky.
Je skvělá, pořídil jsem domů ještě jednu.
Svítí dle očekávání
Spravování fajn
Je lehká
Režimy, tak jak jsem u Petzlu zvyklí
Tlačítko není tak dobře řešené jako u Tiky nebo Tikkyny, dle mého se mnohem dříve "vymačká"
je to ta nejlepší čelovka co jsem zatím vyzkoušel
Spolehlivý parťák do nočních dobrodružství.
Tato varianta je výborný střed. Rozhodně doporučuji v kombinaci Petzl nabíjecí usb baterie.
Výborné světelné parametry
Lehká svítilna s dostatečným. Dosvitem
Lehká
Výdrž
Zámek proti nechtěnému rozsvícení
Dobrý světelný výkon i výdrž napájecího článku. Používáme na vodácké výpravy a bikepacking. Doporučili mi adaptér na kolo. S ním poslouží jako silné návratové světlo.
Fajn čelovka, při minimálním svitu plně dostačující pro pohyb i v náročném terénu (déšť, noc, les...)
Za mě za ty peníze skvělá volba.
Hybridní (nabíjecí akumulátor + možnost baterií)
Lehká
Pevná guma/popruh
Nastavitelný obvod popruhu
3 volby ostrosti svitu
Červené světlo
Blikání
Možnost uzamknutí před nechtěným zapnutím
Ostrý, jasný a daleký svit.
V balení s akumulátorem a nabíjecím kabelem
Možnost proměny v osvětlení na kolo pomocí adaptéru Petzl
Komunikace s obchodem Hanibal.cz - PERFEKTNÍ přístup a ochota při řešení problému (viz níže)
Materiál, který evokuje nekvalitu a pocit ze snadného poškození (plast) ať už vlivem mechanickým (při otevírání a zavírání za účelem vyjmutí a vložení baterie) nebo přírodním (déšť, sníh, mráz, horko, pád a následná degradace povrchu čelovky - poškrábáním).
Pokud si kupujete adaptér na bicykl, vězte, že strach z poškození nezmizí ani při pokusu vsunout čelovku do držáku adaptéru - úkon tak nelehký, že jsem ze strachu z poškození volal Hanibal.cz, jestli s produktem není něco špatně. V Hanibalu.cz jsou vstřícní a laskaví lidé, kteří kvůli mně provedli "zátěžový test" na více adaptérech a čelovkách a zjistili, že je to asi úmysl výrobce. Vskutku obtížně se dařilo i jim. Kdyby se čelovka či adaptér při vzájemném znásilňování do sebe poškodili, nabídl mi Hanibal.cz možnost reklamace.
Nevím, jestli je to vada adaptéru a nebo čelovky a nebo jestli je to záměrně vyrobeno tak, aby nedošlo k tomu, že při zběsilejší jízdě na kole čelovka z adaptéru vypadne. Nic méně vnímám tento problém jako zásadní negativum a myslím, že by to měl potenciální zájemce vědět, aby nebyl překvapen tak jako já (byl jsem první, kdo s takovým problémem volal - potvrzeno slečnou z Hanibal.cz).
Závěrem bych rád řekl, že jsem velice spokojený s produkty, byť musím být velmi opatrný, když chci čelovku proměnit na osvětlení na kolo.