Recenze Petkit Purobot Max Pro 2 53,8 x 65,7 x 60,3 cm bílá

Toaleta pro kočky je navržena s ohledem na pohodlí a hygienu, disponuje rozměry 53,8 centimetrů šířky, 65,7 centimetrů hloubky a 60,3 centimetrů výšky. Krytý čtvercový tvar zajišťuje soukromí a zároveň umožňuje snadný přístup pro kočky všech velikostí. Vnitřní prostor je o 43 procent větší než u běžných toalet, což zaručuje dostatek místa i pro velké kočky nebo současný pobyt dvou koček. Toaleta…

jenie116. srpna 2026

Tichý, rozpoznání koček

veronica.hodanova14. srpna 2026

Skvělý! Funguje, jak má. V app vše přehledné, kočky si zvykly víceméně hned. Doporučuji používat tofu stelivo, nepropadne, kam nemá jako původní Tigerino, co jsme používali. Vůně petkit super taková pudrová.

Nepokládat na podložku, rozhodí se mu váha a neví pak, kdy má pak po kočce čistit. Jinak jsem na žádné zápory zatím nenarazila.

Není to úplně levná sranda, ale za tu funkčnost a pro tři kočky to prostě stojí. Doporučuji.

pokornasara5. srpna 2026

Tichý, výborný, AI kamera

pavlickovaalice12. dubna 2026

Nemám co bych vytkla..Apka přehledná, jednoduché ovládání a zprovoznění.

Nic. Snad jen,že zatím kočky ignorují