Recenze Petec Epoxidová plastelína 97350 50 g

Speciální plastelína na epoxidové bázi, která se hnětením přivede k rychlému vytvrzení a používá se zejména, pro různé opravy a lepení kovových dílů. Tuba má 50 g. Používá se zejména pro opravy železných a litinových dílů, závitů, trubek, nářadí, nádrží, přístrojů, pro výrobu forem a modelů, lepení štítků atd.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Epoxidová plastelína Petec 97350 je podle recenzí vhodná pro většinu oprav, kde je potřeba rychlého a pevného spojení. Dobře se zpracovává, rychle tuhne a odolává teplotám i chemikáliím. Není však vhodná pro opravy litinových kotlů, kde dochází k vysokému tlaku a zahřívání.

• Dobře zpracovatelná
  • Rychlé zpracování a aplikace
  • Pevná a brousitelná
  • Skvěle lepí a těsní
  • Odolná teplotám, oleji a benzinu
  • Nevyhovuje pro opravy litinových kotlů při vysokém tlaku

Carda12. dubna 2025

Idealni cas na zpracován cca 10min. Pak rychle zatvrdne a necha se zabrousit. Odolna teplotam, oleji a benzinu. Splnila moje ocekavani. Doručení v pohodě

technik.yog30. ledna 2025

Lepí, těsní skvěle.

Registrovaný uživatel25. srpna 2024

Naprostá shoda s popisem a funguje.

Registrovaný uživatel15. července 2022

Pevný, brousitelny dle udávanych informací

Registrovaný uživatel28. května 2022

Dobře jde zpracovat. Zatím drží v hlavě motoru.

Registrovaný uživatel14. února 2022

Rychlé zpracování i aplikace.

Registrovaný uživatel19. října 2021

Četl jsem recenze a byly vesměs kladné.

Lepil jsem článek litinového kotle Viadrus. Po napuštění a zahřátí kotle došlo znovu k průniku vody z prasklé části článku kotle.Takže na vše se tento produkt nehodí.

Možná na jiné materiály super,ale mě nepomohl.