Jsem spokojená. Persil používám už léta. Super, že je senzitivní.

Persil Expert Sensitive je podle recenzí kvalitní prací prášek, který dobře pere a má příjemnou vůni. Uživatelé oceňují jeho senzitivní složení a dlouhodobou spokojenost s produktem. Někteří však zmiňují, že vůně je pro ně stále příliš intenzivní, i když méně než u jiných prášků.
Jsem spokojená. Persil používám už léta. Super, že je senzitivní.
Kvalitní prášek. Kupuji už roky.
Asi jeden z mála (ne-li jediný) pracích prášků, který není příliš intenzivně parfémován (nesnáším ten vlezlej chemickej smrad z vypraného prádla) ale i tak otevřu balení minimálně měsíc před spotřebou a nechám ho "vysmrdnout" na půdě ... K tomu pak ještě při praní 1 - 2 máchání navíc a "dá se to snést" :-)))
Na můj vkus stále ještě příliš "navoněný" ...
Klasika na poli prášků na praní
Nejlepší
Dobře pere a za rozumnou cenu
Cena
Vůně