Je to výborné,používám to místo kapesníku.Často krvácím z nosu absolvobal jsem i operaci nosu.Textil se musí prát,tohle
vyhodím a je to!
Jsem velmi spokojen!

Perlan 45 g je podle recenzí velmi univerzální a šetrný materiál, který se osvědčuje při péči o děti, úklidu i jako náhrada jednorázových pomůcek. Jeho jemnost a savost z něj činí oblíbenou volbu, i když při jednorázovém použití může být nákladný.
vyhodím a je to!
Jsem velmi spokojen!
Příjemný materiál na dotek, po namočení do vody je šikovný na umývání povrchů. Snadno se vyždímá a rychle uschne.
dobře se s ním pracuje
když jsem používala žínky, vždy do nich nateklo
- balení
- cena
Využiji na spoustu věci v domácnosti.
Nejlepší věc na mytí zadečku. Dá se použít i jako hadřík nebo osuška mokré kůže. Jemný, skvěle saje, u nás nepostradatelný
Drahý, na jedno použití
Stačí nastřihat a hned mám ubrousky, které stačil namočit do vody. Použivám už u druhého diltka, velika výhoda je, že lze prát.
Skvělý na úklid, perfektně saje
Výborný materiál pro výrobu domácích vlhčených ubrousků pro miminka. Jemné i pro pokožku novorozence - doporučeno v porodnici