Bez příchuti, 200 tbl., hmotnost 200 gL-ARGININ je důležitá aminokyselina, která se účastní řady fyziologických pochodů v těle, zahrnujících dělení buněk, hojení ran, odstraňování amoniaku z krve, imunitní reakce a sekreci důležitých hormonů, zejména růstového. Přirozeným zdrojem argininu je drůbeží maso, pšeničný chléb z celozrnné mouky, ovesná mouka, pražená kukuřice, ořechy, slunečnicová a sezamová semínka.
L-ARGININ je důležitá aminokyselina, která se účastní řady fyziologických pochodů v těle, zahrnujících dělení buněk, hojení ran, odstraňování amoniaku z krve, imunitní reakce a sekreci důležitých hormonů, zejména růstového. Přirozeným zdrojem argininu je drůbeží maso, pšeničný chléb z celozrnné mouky, ovesná mouka, pražená kukuřice, ořechy, slunečnicová a sezamová semínka. Sportovci mohou L-arginin úspěšně používat k podpoře růstu kvalitní svalové hmoty.
Důležité upozornění: Jedná se o doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nemá schválené léčivé účinky. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Čtěte pozorně informace na etiketě nebo v příbalovém letáku.