Recenze Peach za HP No.301

Recenze Peach za HP No.301

Peach je přední švýcarská značka kompatibilních inkoustových patron. Špičková technologie zaručuje nejvyšší kvalitu a vede k dosažení vynikajících výsledků. Jedná se o kompatibilní černou náplň s výtěžností 515 stran. Vhodná pro tiskárny HP DeskJet 1000, HP DeskJet 1010, HP DeskJet 1050, HP DeskJet 1050, HP DeskJet 1510, HP DeskJet 2050, HP DeskJet 2050, HP DeskJet 2050, HP DeskJet 2054, HP…

Suburban Ava28. prosince 2021

- po víc jak 10 letech bezproblémového používání tiskárny HP 3050A s neoriginálními kazetami poprvé problém s tiskem! - tiskárna hlásí nekompatibilní tiskovou kazetu -

Registrovaný uživatel28. února 2021

Tiskárna poznala neoriginální kazetu a černobíle netiskne. Originální barevná kazeta tiskne normálně.

Je k ničemu.

Míla14. listopadu 2020

Bohužel, tento produkt přesto,že by měl fungovat do tiskárny HP Deskjet 1510, nefunguje, tiskárna neustále ukazuje vadný toner. opravdu výrobek, kterým nejde nahradit originál tonery.Tato zkušenost mě stála u firmy Datart 348 Kč. Zklamaný Míla.

Josef21. srpna 2020

Dnes jsem zakoupil do tiskárny HP DeskJet 3050 A inkoustovou patronu (náplň) Peach H 301, při osazení napsáno na displeji uvedené tiskárny ,,potíže s černou tiskovou kazetou,, - zbytečně vyhozené peníze, tato náplň ač je napsáno v informačním letáčku podpora uvedené tiskárny (HP 3050 A ) - bohužel nepodporuje a to jsem vyzkoušel různé aktualizace tiskárny. Při hledání potíží jsem se dopracoval k zajímavému článku ,,Tiskárny firmy HP začaly odmítat neoficiální náplně. Podle všeho jde o naplánovanou událost, naprogramovanou v předchozí aktualizaci firmwaru. HP se brání, že jen chrání vlastní inovace. Škoda, že jsem to nevěděl dříve.