Recenze Peach PS500-70

Skartovací stroj společnosti Peach PS500-70 s 18l košem, který pojme až 200 listů A4 80g/m2. Stroj je vybaven automatickým vypnutím při naplnění koše. Počet skartovaných listů: 14. Rychlost skartace: m/min.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Skartovačka Peach PS500-70 je podle recenzí výkonná, tichá a spolehlivá. Zvládá skartaci většího množství dokumentů bez přehřátí a její velký koš umožňuje pohodlné použití. Všechny recenze vyzdvihují její praktické vlastnosti a neuvádějí žádné závažné nedostatky.

• Tichý chod
  • Vysoký výkon při skartaci více listů najednou
  • Velký objem koše
  • Průzor pro kontrolu zaplnění koše
  • Signalizace potřebných stavů
  • Dlouhý chod bez přehřátí
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

j.bochnak26. února 2026

Tichá. Na více listů. Snadná manipulace s košem.

vykypelova28. ledna 2026

Pracuje perfektně a neúnavně.

Registrovaný uživatel11. února 2025

tichý,rychlí.velký koš

nenašel jsem nic

Registrovaný uživatel11. září 2022

Bez problému splňuje vše.

Pro moji potřebu splňuje vše.

Registrovaný uživatel25. března 2022

Velký objem vhodné ke skartaci většího množství nezahřívá se tak rychle jako menší rozměr (skusenost). Raději jsem použila ke skartaci najednou méně dokumentů než-li je dáno je to rychlejší. Skartace není na proužky vhodné ke skartaci důležitých dokumentů.

Tato skartovacka mě pomohla se zbavit většího množství dokumentů bez většího čekání na schladnuti což u malé skartovacky kterou jsem měla bylo. Přemýšlet i kam ji uložit je přece jen trochu větší. CD jsem nezkoušela.

Registrovaný uživatel18. února 2022

Tichá a dostatečný výkon

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Tichý chod Až 14 listů 80 g Průzor pro zaplnění koše Signalizace všech potřebných stavů Dlouhý chod bez přehřátí Příjemná cena

Zatím vypadá velmi dobře a pohodlně se s ní pracuje. Nahradila skartovačku od jiného výrobce, která dosloužila po 30i letech. Nečekám, že Peach vydrží stejně, nicméně od značky Peach mám i malou ruční skartovačku, která skartuje jeden papír A4, CD/DVD/BD a karty a ta funguje již řadu let k plné spokojenosti. Po těchto zkušenostěch jsem jako náhradu vyřazené skartovačky zvolil právě značku Peach a zatím naprostá spokojenost.