Velmi kvalitní péče o pleť

Set Payot My Payot je podle recenzí vhodný pro každodenní péči o pleť, zejména pro ty, kteří hledají lehké a hydratační produkty. Zákazníci oceňují jeho schopnost zjemnit pleť a redukovat pigmentové skvrny, zároveň však upozorňují, že v zimě může být hydratace nedostatečná.
Velmi kvalitní péče o pleť
Jemný, snadno se rozetře, pleť je dobře vyživená a rozjasněná.
Dobrý poměr kvalita - cena.
není zápor
Velmi příjemný krém.
Super, spokojenost
Tuto značku jsem již znala z jednoho (nebudu jmenovat) kosmetického salonu a byla jsem s produkty Payot vždy spokojena. Jakmile jsem ji objevila v nabídce, neváhala jsem a objednala si celý set.
Krémy jsou lehce vstřebatelné, člověk nemá pocit mastné pleti, naopak svěžesti. Oční krém i sérum jsou účinné, vrásky sice nevyhladí, ale zjemní.
Produkt používám denně. Mimo tento set jsem si koupila i noční krém.
krásně voní, pleť se mi zdá hebčí a zredukovaly se mi pigmentové skvrny
není vhodný na zimu. Na toto období (říjen) ještě dobrý, ale v zimě bude málo hydratační
Krém lehký, skvěle hydratuje. Lepší séra neznám.Lehce voní.Oční krém bez parfemace. Kupuji opakovaně.
velice příjemná kosmetika
Příjemný krém, dobře se vstřebává. Pleť se neleskne a je hydratovaná. Doporučuji.
Lehký, nemastí, dobře se vstřebává a spolu se sérem pleť rozjasní
Výhodné balení
pleť je o poznání hladší
koupím zase
opakovaná koupě a spokojenost
lehký výborný krém, skvělá cena
Mám zkušenosti s touto značkou a vyhovuje mojí pleti.Pleť je vláčná ,hydratovaná celý den.Používám každý den.
Skvěle hydratuje. I když jsem alergik, lehká svěží parfemace mi nevadí. Skvělá cena. Koupila jsem i jako dárek