Recenze Payot Crème No2 SPF50+ CC Cream 40 ml

Recenze Payot Crème No2 SPF50+ CC Cream 40 ml

Korektivní CC krém Payot Creme No2 CC Cream SPF50+ chrání pleť před zarudnutím a barevně sjednocuje pleť. Ochranný faktor chrání pleť před negativními vnějšími vlivy. Unikátní textura obohacená o pigmenty vytváří přirozenou korekci, proto je vhodná pro všechny tóny pleti. Složení neobsahuje parfemace.

hasalikova.radka14. února 2024

uzpůsobí se barvě pokožky. jemný krycí krém

Registrovaný uživatel2. února 2022

Funkční filtr i lehký make-up

Registrovaný uživatel28. srpna 2021

Sjednocuje tón pleti, není mastný, dobře se vsakuje do pokožky.

Hůře se roztírá, ale pokud si navlhčíte ruce, je vše ok.

Registrovaný uživatel4. srpna 2021

výborný pro citlivou pleť, nezaznamenala jsem žádné alergické reakce pleť sjednotí a dobře zakryje menší nedokonalosti

spíše pro opálenější pleť, mám pleť dosti světlou takže používám až se trochu opálím ;) pro světlejší pleť je barevně lepší varianta SPF30+

Registrovaný uživatel4. března 2021

krásně se přizpůsobí barvě pleti

Registrovaný uživatel27. února 2021

Rozjasnuje Spf50 výborně na léto, tak skvěle na zimu na ochranu před mrazem Krásné hutný Výborný na velmi suchou, suchou a normální plet

Bohužel menší krytí v porovnání s ostatními CC krémy. V kombinaci s použitím korektor a pudru je ale pleť sjednocená. Pokud potřebuji lepsi krytí, smícham na hřbetu ruky s klasickým make-upem, v poměru dávám více CC krému.

Za mě velmi zvláštní CC krém, myšleno však pozitivně. Skvělý do extrémů na léto a zimu. V létě ochrání před sluncem a v zimě před mrazem, je jako druhá kůže, takze ta vaše zůstane nepoškozená a v bezpečí.

Registrovaný uživatel23. února 2021

Registrovaný uživatel25. května 2020

Super krém s benefitem UV faktoru a CC

Perfektní, kupuji pravidelně

Registrovaný uživatel16. dubna 2020

Perfektní krém. Velmi dobře se naší, přesto že je neviditelný, krásně zamaskuje, co má.

Registrovaný uživatel10. února 2020

na doporuční

Registrovaný uživatel27. ledna 2020

četla jsem o CC je dobrý používám denně

kvalitní průměr