Nepotřebujete kabel
Samozřejmě, když setkáte jako já 3x ročně, tak záruku vydrží

Nepotřebujete kabel
Vydržel pár sekání a rozbil se
Samozřejmě, když setkáte jako já 3x ročně, tak záruku vydrží
Šikovný do ruky s nastavením podle postavy. Lehká váha.
Poměr ceny a výkonu
Jen to, že nemusím mít El. kabel
Těžký, to je to nejhorší. S baterií 40V nic moc výkon.
S bídou použití na posekani kolem obrubníků.
Žádná velká hitparáda.
Jsem zcela spokojen. Nemám co dodat. děkuji
Lehká
Jsem spokojená, produkt jsem zakoupila již po třetí.
Ani jedna ze sekaček nevydržela déle než byla záruka. Poslední se rozbila začátkem května / záruka byla do 20.dubna./Vzhledem kantonu, že mám 2 baterie a nabíječku, jsem nucena zakoupit stejnou řadu. U této jsem si připlatila záruku o dva roky delší. Z řady patriot mám ješte velkou sekačku a ta funguje již 7 let, bez problémů.
Celkem dobrý vyžínač, na mojí potřebu postačující, v akci i za dobrou cenu.
Mám už jeden stejný typ, u něhož se mi v záruce 3x pokazil mikrospínač, až ten třetí zatím funguje. Jsem zvědavý jestli u tohoto vyžínače vydrží aspoň v záruce!
Ochranný kryt by mohl být jinak umístěn, tak jako je to u křovinořezů, aby se dalo sekat přímo v ose chůze.
Výkonný stroj, dobře ovladatelný
Dobrý poměr cena/výkon.
Je to již druhý stroj, starý dosloužil
Dobrý výkon, snadná a pohodlná manipulace.
Nedostatečná pevnost plastových dílů. Náchylnost k praskání v místě spojení pouzdra na baterii s nosnou hliníkovou trubkou - u 2 (dvou) sekáček tohoto typu došlo k odlomení držáku baterie, nyní používám již třetí (oprava by asi byla dražší, než nákup nové).
Nezavislost na elektricke pripojce. Velmi casto,
neboť jsem tento typ již měla
nejde kombinovat s jinou značkou sekačky, baterie by mohly být variabilní
nedostatky jsou v těle sekačky-plast (praská)
Dobře vyvážená. Použití jedné baterie na více strojů.
Vyzkoušeno a jsem celkově spokojený.
Lehký, funguje výborně
lehký a výkonný
Je to už druhý stejný produkt. První se po cca 3 letech zlomil v půlce, kde je pouze slabý plast. Jelikož mám od stejného výrobce více zařízení, mám koupené dvě baterky a nabíječku, nezbylo, než strunovou sekačku zakoupit znova od stejného výrobce.
Po roce přestala fungovat.Reklamace v prodejně Mounfild,kde zjistili neprůchodnost proudu z bateri k vypinači.Příčinou byla jakási polovodičová destička umístěná za baterií a tu,že výrobce jako náhr.díl nedodává.Nač tam tendíl vůbec je .Není to tak zvané to firemní kazítko.Motor se točí i bez tohoto dílu.Prosím o odpověď.Děkuji a přeji krásný den.