Velmi levné hodinky Smartwatch DZ09 jsme pořídili v čínském obchodě za cca 380 Kč, o této akci jsme vás informovali v našem seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Nečekáme, že tyto hodinky půjdou po krku dražším modelům, ale byli jsme i my sami tak trochu zvědaví, co za tu cenu nabídnou.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze PATONA Erenbach DZ09
Chytré hodinky Patona Erenbach DZ09 nabízejí základní funkce za nízkou cenu, ale mají problémy s připojením k internetu, výdrží baterie a chybějící češtinou. Pro nenáročné uživatele mohou být dostačující, ale pro ty, kteří očekávají spolehlivost, je třeba zvážit alternativy.
Dobrý poměr cena a výkon
Základní funkce fungují
Splňuje očekávání za danou cenu
Problémy s připojením k internetu
Chybí čeština v rozhraní
Nedostatečná výdrž baterie
Dorazilo jiné zboží
Cena chytrých hodinek dnes atakuje i hranice 10 tisíc korun, což je více než některé vybavené smartphony. Dnes jsme se ale rozhodli otestovat hodinky Smartwatch DZ09, které nestojí ani 4 stovky. Podíváme se na ně v prvním pohledu.
Více naHodnocení: 60%
dobra cena. telefon z mobilu.
mala vydrz baterie
Hodinky fungují v pořádku.
Dorazila úplně jiná barva.
Dodáno jiné zboží
Nejsou v češtině ale v angličtině.
Tyto hodinky splňují vše, co jsem si přála. Funkce foťák, příjmu hovor, přečtu zprávu, kalkulačka. Naprostá spokojenost
Nejsou špatný za ty peníze.
Nemohu se připojit k internetu.
Za tu cenu co by clovek chtel
super za ty prachy
Můžu doporučit, poměr cena a výkon je velmi dobrý. U mě vyhráli