respirátor Recenze Pardam BreaSafe Community FFP2 béžový M 5 ks

Recenze Pardam BreaSafe Community FFP2 béžový M 5 ks

Nanovlákenná opakovaně použitelná filtrační polomaska/respirátor FFP2 Pardam BreaSafe Community poskytuje díky nanovlákenné membráně vyšší míru ochrany uživatele před nemocí COVID-19. Respirátor je vhodný pro muže i pro ženy a výrobce udává dobu užívání 1 týden. Respirátor udržuje maximální komfort a pohodlí při nošení. Dokonale těsní, vyztužená nosní spona umožňuje dokonalé utěsnění kolem…

Registrovaný uživatel11. října 2022

Respirátor používám od začátku pandemie. Je vzdušný dobře se v něm dýchá.

Registrovaný uživatel12. září 2022

Lehounký nano-respirátor, dobře se v něm dýchá, dobře padne na obličej, gumičky jsou jemné a neškrtí. Pro mne nejlepší nano-respirátor na trhu. Kupuji opakovaně.

Registrovaný uživatel19. března 2022

je lehký, prodyšný, neobtěžuje

používám stále, naprostá spokojenost

Registrovaný uživatel12. března 2022

Je vzdušný, ľahko sa mi dýcha, netlačí gumička. Cítim sa komfortne.

Som rada, že ste vyvinuli tento produkt, ktorý môžem bezpečne používať s dezinfekciou viacej dní.