Krátká doba na hodnocení,až čas ukáže,ale vypadá jako docela dobrá kukla,4 senzory , slušný průzor,za tu cenu super,škoda že nemá vypínač na baterku,jsem zvědav jak dlouho baterie vydrží .
Za ty peníze slušná kukla.

Za ty peníze slušná kukla.
4 senzory,přepínač světelnosti(DIN), při zatmavení při sváření je vidět ostře a ne rozmazaně.Nejvíc jsem nadšen z nezkreslování barev(nevidíte zeleně).Myslím že za ty peníze opravdu hodně profesionální zpracování.
Prostě vyrovná se kuklám dražším o několik tisíc.
kukla je výborná,měl jsem jí koupit již dříve
Funguje tak jak má
výborná funkce zatmívání
horší systém mechanismu zaklápění kukly
Produkt svůj účel plní vcelku dobře
Velky zorník.
super funguje perfektně sedí a hlave v praci mame mnohem dražší od binzelu a neni to ono tahle mi přpadá lepší použivam ji měsic pomerně intenzivně rekonstruuji auto
žádne snad jedině ovladače vne kukly jsou trochu titěrné a špatně se nastavují ve svařovacích rukavicích ale to se dá snést
spokojenost- jak s obchodem tak s kuklou
velke plus možnost použití optyckých skel.