Recenze Panicové - Diana Gabaldon

Recenze Panicové - Diana Gabaldon

Zjistěte, co se stalo před tím, než Jamie potkal Claire. V tomto prequelu Cizinky se mladý Jamie Fraser dozví, co doopravdy znamená stát se mužem. Jamie truchlí nad smrtí svého otce a navíc je vážně zraněn a v rukou Angličanů. Prchá s žoldáky a na francouzském venkově se setkává se svým starým přítelem Iana Murraym.

Registrovaný uživatel20. června 2021

Jednoduchý nezajímavý příběh na 100 stran. Zbytek knihy doplněn začátkem z knihy Cizinka.

Kniha o ničem a na nic.

Registrovaný uživatel7. března 2021

Jsem zklamaná... Cizinku mám ráda, série s lordem Johnem je taky fajn, ale tahle povídka... Opravdu zklamání, mám pocit že jsem se za celou dobu nic nedozvěděla, jen cesta odněkud někam...

Registrovaný uživatel1. února 2021

dárek k Vánocům pro maminku, která se zamilovala do seriálu Cizinka a od té doby pravidelně dostává nejnovější výtisky všech dílů od Gabaldon miluje napětí, romány, na historických událostech. oblíbená autorka

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Koupila jsem ji jako dárek, zatím jsem ji nečetla.

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

Tentokrát má Gabaldon sklamala...ale dala sa čítať

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Dobré oddechové čtení...

Registrovaný uživatel10. prosince 2020

čtivé vyprávění

Velmi krátká povídka za tu cenu. V druhé části tři ukázky z Cizinky - zbytečné. Cizinka se čte jedním dechem, ale e třeba mít celou knížku. Takhle je to, od každého kousek.

Nedoporučuji kupovat.

Registrovaný uživatel7. prosince 2020

Dílo ukazuje část Jamieho života předtím, než potkal Claire

Kniha je velmi krátká a navíc je druhá polovina knihy začátek z knihy Cizinka. To mě zklamalo.

Kdybych věděla, že je to příběh jen na 1/2 této úzké knihy, tak bych ji nekupovala - protože Cizinku mám doma celou a nepotřebuji mít její část v jiné knize.