Recenze Panasonic RP-HTF295E-K černá

Sluchátka Panasonic RP-HTF295E-K nabídnou dokonalou kvalitu zvuku a perfektní reprodukci hlubokých tónů. Polstrované náušníky zajistí komfort i spolehlivou izolaci proti okolnímu hluku. Sluchátka poskytnou přesnou odezvu napříč celým frekvenčním rozsahem a vy si tak budete moci užít dokonale prokreslené výšky a bezchybné basy. To vše díky 40 mm magnetům.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Sluchátka Panasonic RP-HTF295E-K jsou chválena za kvalitní reprodukci zvuku, dlouhou životnost kabelu a schopnost izolovat okolní hluk. Vhodná jsou zejména pro poslech z televize a pro uživatele s horším sluchem. Někteří uživatelé však zmiňují, že náušníky se časem opotřebovávají a mohou být nepohodlné při delším nošení.

• Dobrá reprodukce zvuku
  • Dlouhý kabel
  • Dobře izolují okolní hluk
  • Pohodlně sedí na hlavě
  • Výborné pro poslech z TV
  • Náušníky se časem opotřebovávají a olupuje se koženka
  • Těsné náušníky mohou při delším poslechu tlačit
  • Náhradní náušníky jsou obtížně dostupné
  • Pro hlasitý poslech rockové hudby je nutné maximum hlasitosti

pskoda02631. května 2026

Vše kladné

lesni21. května 2026

Dobrý zvuk, dobře sedí na hlavě a netlačí. Dlouhý kabel.

Za tu cenu příjemné překvapení, mohu doporučit.

pepa8972020. ledna 2026

Basy avýšky výborné

Richard2. prosince 2025

Sluchátka jsou výborná pro poslech z TV, dostatečně dlouhý kabel, dokonale izolují od okolního hluku, dobrá cena (zakoupeny opakovaně). Doporučuji starším lidem, kdo má problémy se sluchem, bude spokojen.

Po delší době používání se olupuje z vnitřní strany sluchátek koženka, ale klady převyšují zápory

jk4. dubna 2024

dobrá reprodukce

těsné náušníky, při delším poslechu tlačí

slušná kvalita

Registrovaný uživatel24. srpna 2021

Produkt mi vzhledem k sníženému sluchu doporučila paní prodavačka a jsem rád, že jsem jí potkal. Vše super a mohu sledovat TV. Děkuji.

pro mně nemají

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

pro poslech oblíbené hudby stačí

mám rád rock hlasitě musím mít volume na max

Registrovaný uživatel28. září 2020

dobře sedí na uších, hodně potlačují okolní zvuky a ruchy, čistý zvuk, dlouhý kabel

splnily mé očekávání

Registrovaný uživatel28. února 2020

Ano sluchatka hrají výborně,ale po čase používání se poškodí náušníky,které je potřeba vyměnit.Ale kde je obstarat?

Zatím jsem je nesehnal nikde je v prodejnách nenabízejí.Jako by to bylo nedostatkové zboží,každému vyrobci musí být jasné,že náušníky nemohou mít takovou životnost jako samotná sluchátka!!!Rád bych byl za radu kde je sehnat.Děkuji.Hladík.