Digitální kompakt Recenze Panasonic Lumix DMC-TZ70

Recenze Panasonic Lumix DMC-TZ70

Velice lehký kompakt DMC-TZ70 je vybaven MOS senzorem s vysokou citlivostí a celkovým obsahem 12,8 Mpx. Díky hybridní stabilizaci v pěti nezávislých osách a díky obrazovému procesor Venus Engine FHD dokážete exponovat ostré fotografie i při maximálním přiblížení 720 mm a také v horších světelných podmínkách. Pokud jste fanoušci fotografování, pak uvítáte plně manuální ovládání včetně ostření na…

2 recenze

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Nenápadný fotoaparát s úctyhodným ohniskovým rozsahem – to je modelová řada ultrazoomů Panasonic LUMIX TZ. Letos jsme se dočkali nového modelu s přídomkem 70. A jaký je?

Více na
Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Přístroj jsem tu představil krátce v lednu, kdy ho Panasonic poprvé představil. Naposledy jsem tu představitele řady TZ zkoumal skoro přesně před dvěma lety. On je ten rytmus v podstatě roční, šedesátka byla loni v lednu. Zdá se, že se vášně zklidnily a stabilizujeme se na jakémsi normálu.

Více na