Více naHlavní obsah stránky

Recenze Panasonic Lumix DMC-GH3
Recenze
Panasonic Lumix DMS-GH3 je po všech stránkách mimořádný fotoaparát a může se poměřovat i se zrcadlovkami střední třídy.
Více naPanasonic nedávno představil svou vlajkovou loď, fotoaparát Lumix GH3, kterému se dnes podíváme na zoubek. Má nový 16MPx snímač, odolnější tělo a znovu vylepšené videosekvence. Vyzkoušeli jsme ho s ultrazoomovým objektivem 14-140mm a ultraširokoúhlým 7-14mm.
Více naPři prvním představení GH3, následovníka modelu GH2, jsem jako dvě hlavní přednosti zdůraznil video a zabudovaný Wi-Fi modul. Celkově lze GH3 charakterizovat jako výkonný a univerzálně použitelný foto-videoaparát s výměnnými objektivy pro náročné uživatele, kteří kladou důraz i na kvalitu a tvůrčí možnosti videozáznamů.
Více naPanasonic Lumix DMC-GH3 patří k tomu nejvyššímu, co kategorie bezzrcadlovek nabízí. Snaží se být vážnou konkurencí pro každou APS-C zrcadlovku.
Více na