Mobilní telefon Recenze Panasonic KX-TU150EX Dual SIM

Recenze Panasonic KX-TU150EX Dual SIM

Staré dobré tlačítkové telefony ještě nevymřely, což je v souvislosti s novým modelem KX-TU150EX značky Panasonic rozhodně dobrá zpráva. Tento mobil vám nabídne jednoduché ovládání s pomocí velkých, podsvícených tlačítek. Panasonic KX-TU150EX má barevný displej dost prostorný a čitelný na to, abyste z něj mohli číst i bez nasazených brýlí. Doplňkovou výbavu tvoří základní fotoaparát, FM rádio…

Miroslav Kriz23. ledna 2022

Celkově velmi dobrý.

Varianta modrý
Registrovaný uživatel29. ledna 2021

Velká písmena,jednoduché ovládání. Konečně skoro všude dostupný signál. s minulým telefonem jsem byla doma pořád nedostupná,pro špatný signál.Nyní je to super. SMS jsou viditelná písmena,dobře podsvíceno,přečtu konečně i bez brýlí. Používám každý den.

Mohlo by být výběr víc barevných variant v SMS zprávách i na displeji. Například mě by víc vyhovovaly černá písmena na světlém podkladě,nebo naopak.Písmena jsou super,ale nemusela by být tak výrazná barva v podsvícení. Ale i tak proti jiným produktům jsem spokojená. SMS má moc dlouhá zvonění,mě by stačilo jen krátké upozornění. A tóny zvonění obyčejné,ne jen hudba na to moc nereaguji.Starší lidé jsou zvyklí spíš na klasické vyzvánění.Ale děti mě stáhly jiné zvonění,takže nyní super.

Varianta červený
Registrovaný uživatel25. října 2019

značka

Varianta černý
Registrovaný uživatel9. května 2019

pěkně vypadá velký display jako baterka skvělý

kvalta hovoru naprosto nedostatečná - obrovský šum nefunkční 2 slot dualsimu špatný mikrofon

šumící telefon naprosto vyhozené peníze

Varianta černý