Recenze Panasonic ES-RT67-S503

Pánský planžetový holící strojek Panasonic ES-RT67-S503. Strojek disponuje voděodolnou konstrukcí, proto umožňuje holení na sucho i mokro. ES-RT67-S503 je vybaven špičkovými třemi nezávislými plovoucími hlavami a výkyvnou holící hlavicí. Nejostřejší nanobřit je v úhlu 30 stupňů a nechybí ani výklopný zastřihovač pro úpravu delších vousů.

krespi10. února 2026

Nemohu hodnotit,zboží ještě nemam

Těžko hodnotit něco co ještě nedorazilo

Registrovaný uživatel9. srpna 2023

Nakup pro otce, ja ho mas již delší dobu a max. spokojenost

Registrovaný uživatel22. ledna 2023

Velmi hezký a přitom praktický vzhled, hladké holení, tichý zvuk, dobrá kontrola nabíjení a nabití baterie.

Očekávání zcela splnil. Je plastikový kryt na hlavu strojku by mohl být menší, ne tak robustní.

Výrobek potvrzuje, že strojky Panasonic střední třídy jsou lepší než podobné výrobky Braun či Remington, s niž mám rovněž osobní zkušenost.

Registrovaný uživatel16. února 2018

Protože jsem měl výrobek stejné produktové řady a byl jsem s ním spokojený. Jednoduchá údržba každý druhý den

Jde o strojek pro každodenní užití, s lehkou údržbou a dobrými holícími vlastnostmi.